**Kepada Followers harap anda boleh meninggalkan link ke blog anda k**
**Ada yang follow tapi FA x dpt terjah balik sebab xda link la...sedihnya..**
****************************************************************
 Orang Sedang Godek2 Blog FA

Followers

Sunday, November 14, 2010

Hari sukan SKBN 2010

Haloo semua..sihat? Entri ni sebenarnya da lama buat tapi asyik tertangguh so duk diam2 kat draft tu... Kebetulan ari ni ada masa sikit so ni mau siapkan apa yang patut la... Jangan boring pula k..:)

Sukan SKBN 2010 spt tahun2 sebelumnya, telah diadakan di Stadium Matsushita Shah Alam. Dekat ja dgn rumahku..Heheheh... Tahun ni saya jadi pengurus peserta pula. Memang penat alias letih.... Pa pun rumah hijau menang..Horreyyy!!!! Setiap tahun memang rumah sukanku akan menang.... Selalu berseloroh dgn budak2..Sebab ada Teacher Jane..kihkihkih..Tahun ni perbarisan rumah hijau bertemakan prajurit. Memang hebat siap dengan senapang bagai... Tidak sia-sia memegang senapang budak2 tu.. menang lagi... hihihi...

  

Hebat kan.. Rumah Hijau Juaraaa...

       
Rumah sukan yang lain pun apa kurangnya...Tapi tahun ni tda rezeki..Cuba lagi ok....

   
Ni pula perbarisan Unit-unit Beruniform...
   

Sekitar Stadium Matsushita, Shah Alam

 
Sebahagian sikgu SKBN yang sporting dan cute..hihihi
   
Lompat Si Katak lompat... Heheehhe..Xda la.. Ni sebahagian acara yang dibuat kat padang sekolah...

Sukan SKBN 2010 menutup tirai pada jam 2.30PM.
Tahniah kepada pemenang!!!

2 comments:

ieda said...

memang seronok kalau hari sukan nie .. dpt eratkan hubungan sesama kita kann :)

Tomato Gurl's Life said...

wah nampak seronok..hehe ;)