**Kepada Followers harap anda boleh meninggalkan link ke blog anda k**
**Ada yang follow tapi FA x dpt terjah balik sebab xda link la...sedihnya..**
****************************************************************
 Orang Sedang Godek2 Blog FA

Followers

Thursday, December 30, 2010

New member in Da House...

Hi kawan-kawan..Fuhh..Lama x update entri. Korang sihat kah? Rindu dengan korang tapi apa boleh buat ada pula aral yang melintang. Sebulan lebih hilang tanpa jejak kan... Alasan?? xda la cuma broadband meragam. Itu yang buat FA malas mau update blog tersayang ni... But..but.. Streamyx da on so boleh la start melaram dan melarammmm lagi..Yahuuuuu...Hehehhe...


Cuti dah berlalu... Kerja berlambak menanti...Lumrah seorang guru la katakan. Besok cuti umum sebab Malaysia menang main bola kan? Sedihnya FA kena datang sekolah kutip yuran budak sekolah. Walaupun tahun ni x jadi guru kelas tapi mesti kena datang juga assist mana-mana yang patut. Ni mau dapat balik semangat yang hilang selepas bercuti lama....

Wah amboi panjang pula aku pot pet kan.. ni sebenarnya kebetulan mau bagitau something. We have a new member in da house....  My lovely kitten... *Heheheh..korang fikir apa aaa...*

Hubby and I agreed to name her 'xiao meow mi'. Panjang gitu.... Sama macam bulunya yang panjang dan gebu. Umur dalam lebih kurang sebulan lebih. Balik dari Sabah hari tu xiao meow mi dah ada dalam sinki dapur. Dari mana datang pun x tau.... suspens juga at first... Sebenarnya FA ada fobia mau jaga anak kucing ni sebab ada pengalaman anak kucing mati dalam jagaan... which was my first. But so far so good... happy ja nampak my kitten ni... hehheeh... dah pandai minum susu botol.. dah pandai play2. Syok ja perasaan tengok dia wandering around da house... But i must say, bukan senang jaga anak kucing ni... buang air kecil dan besar dia kita kena stimulate. My hubby said FA dah boleh jadi vet... Huhu.. vet gitu.

Nak juga sertakan gambar but segala benda masih x lengkap untuk upload gambar. Later ok....

p/s: Cuti baru ni sempat p Poring Hot Spring Ranau & Kinabalu National Park..Sejukkkkk... Nti la FA crita k.. tata...

4 comments:

ieda said...

welcome back dear .. winduu nie heheheh

Fantastic Ajane said...

heheh..hi sis... FA rinduuuuu dgn akak n rakan kat sini la..:) Harap sihat semuanya...

Mknace said...

:) :) :)
terbaeekkk!!!!

Fantastic Ajane said...

Mknace: hehheheh...