**Kepada Followers harap anda boleh meninggalkan link ke blog anda k**
**Ada yang follow tapi FA x dpt terjah balik sebab xda link la...sedihnya..**
****************************************************************
 Orang Sedang Godek2 Blog FA

Followers

Friday, December 31, 2010

Saya Blogger Sabah

OMG..OMG.... Masih sempat atau tidak ni??? I was like swirling around just now dan came across this wonderful entry... erkk or should i say game??*at least for me.wink2* Ahhh... x tau la tapi it does make sense bah...

Entri ini bertajuk Kategori Sahabat Blogger Mengikut Negeri. Nah ..promising kan... hihihi... Yang bestnya tempoh dilanjutkan[klik] sehingga bulan depan tapi entri pasal ni akan mula dipostkan mulai 1.1.11..... Eh.. ada sedikit kekeliruan bagiku yang sudah lama memerap otak ni..But... but..of Course ada la syaratnya tapi bagi FA x membebankan.. hehhehe.... So sekarang mau start dah ni.. ni copy paste n edit only tau.... ngeee.... *nampak sangat nak cepat kan*


Anda perlulah membuat entri yang mengandungi:
  1. Tajuk entri : Saya Blogger Sabah *Done*
  2. Link ke blog ini *Done juga*
  3. Nama anda: Ajane atau Jane *Done*
  4. Status anda: Sudah kahwin but no luck with kid so far... *Done*
  5. Cara hubungi: Banyak  boleh kah ni? Hehehhe... k la email: donlyajane@gmail.com  (twitter), janica_jane80@yahoo.co.uk(facebook) dan of course my lovely blog: hanya-yang-cool-belaka.blogspot.com *Nah..done juga*
  6. Daerah/Jajahan: Tambunan, Sabah (asal), Shah Alam, Selangor (tempat tinggal sekarang) 
  7. Tempat tinggal: Kg. solibog (asal), Taman sri Muda (tempat tinggal sekarang)
  8. Apa yang menarik di tempat anda:    
 Air Terjun Mahua (17m tinggi, 1.2m dalam)
                                     
 Ada bunga rafflesia (seasonal- siap ada pusat penerangan rafflesia lagi   
Batu Gong(batu yang bila diketuk mengeluarkan bunyi seperti gong)
TVRC-Tambunan village Resort Center (Ada bnyk ikan yang besar2 dan jinak...)
     *Dan banyak lagi...ngeee...*

5 comments:

ieda said...

wow nak gi sabah jugak lahhh :)

Fantastic Ajane said...

heheeh... dtg la..:) yg ni baru tpt FA je tau...tu pun masih bnyk lg x mention..:)

alla said...

cantiknye Air Terjun Mahua ni
nmpak mndamaikan..

Fantastic Ajane said...

mmg cantik alla...ada masa blh la dtg ye..:)

alexa yussida said...

FA<nex summer break nk g sabah lgi..jum jupe..hehe mcm la kecik sabah tu:p

i miss u too