**Kepada Followers harap anda boleh meninggalkan link ke blog anda k**
**Ada yang follow tapi FA x dpt terjah balik sebab xda link la...sedihnya..**
****************************************************************
 Orang Sedang Godek2 Blog FA

Followers

Saturday, January 1, 2011

Metered Earning on New Year

Buka blog just now tergerak pula hati FA untuk check sekali berapa earning yang FA dah ada. Bunyi macam check sekali sekala ja kan..hhehe ya la sebab earning FA sangat la ciput dan lambat pula bertambah. Bila tengok ada pertambahan FA pun click masuk la bahagian earning dalam nuffnang tu. Aik..pertambahan jumlah tu rupanya dari satu iklan yang dan tukar ke metered earning. Bila masa dapat buffered earning pun FA tak tau dan tak perasan langsung. Haiya melepas.... dah la traffic ke blog aku dalam sebulan lebih x aktif ni ciput jugak... rugi2...

Sebenarnya dah lama FA dok baca entri rakan2 bloggers tentang buffered earning ni. Ada juga perasaan jeles *tapi x terlalu negative tau..ngeee* Dalam hati bila pula la turn blog FA dapat earning ni. Tup..tup.. rupanya dah ada tp masuk pula salah timing.. masa broadband FA meragam dan FA x blh langsung mau online. But sekarang dah tukar ke streamyx so harap2 semuanya akan menjadi lebih baik..chehwah...mentang2 new year.... mcm2 harapan...

Harap2 juga nuffnang masih bermurah hati memberiku buffered earnings selepas ni.... huhuhu..my wish for new year..:)

p/s:
Happy new again to all frens in here!!!! Have a blast k!!!!

13 comments:

ieda said...

akak nyer ciput jer dikk heheheh

Fantastic Ajane said...

heheheh... agakny ciput2 akak FA punya lagi ciput..ngeee...

Mknace said...

:) :) :)
terbaeekkk!!!!

Mknace said...

:) :) :)
terbaeekkk!!!!

maCy said...

cgrate :)

Syafiq Rosli said...

congrat eh

Wan Gerrard said...

tahniah..leh belanje Gerrard =P

Fantastic Ajane said...

@MKnace: :)))

Fantastic Ajane said...

@Macy: tq dear..:)

Fantastic Ajane said...

@Syafiq Rosli: tq k..:)

Fantastic Ajane said...

@Gerrard: Hehehhe.. tq.. malu la pula FA rasa ni... ciput je..:)

aleen aiden said...

samela.alin punye earning pon mcm ade xade je.hahah.sadis sungguh!

Hairun Ariffsyah Bin Yusof @ Hashim said...

Go Streamyx.. hehe streamyx mmg ok skit.. sbb dia wired..