**Kepada Followers harap anda boleh meninggalkan link ke blog anda k**
**Ada yang follow tapi FA x dpt terjah balik sebab xda link la...sedihnya..**
****************************************************************
 Orang Sedang Godek2 Blog FA

Followers

Monday, August 15, 2011

Justin Bieber Bersara Dari Menyanyi?

Hisshhh..terkejut bila baca status ni di FB salah seorang member. 
Dalam hati biar betik? 
Nama tengah top mau dia bersara... Jom scroll down.....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|

Hehehe lawak la ko Zal... 
Simple post yang FA harap boleh menceriakan hari korang semua k..:)
Kepada kawan2 Muslim... Selamat berpuasa..jap lagi buka puasa kan...
FA pun mau join sekaki p pasar ramadhan ni... Nasi Ayam Percik here I come...
ngeee...

p/s:
Untung2 ada Gerai Justin Bubur di sana kan...

4 comments:

yui92 said...

hahah berenti nyanyi sbb nak jual bubur...mmg keputusan drastik tu =p=p

Fantastic Ajane said...

@yui92: hahahah....funny kan.

echaRierie said...

hahaha..astaga..suspen..igtkn btl..
lawak ni..haha

Fantastic Ajane said...

kahkahkah.. sa pun takajut ni bla bca... sabar ja la...:)