**Kepada Followers harap anda boleh meninggalkan link ke blog anda k**
**Ada yang follow tapi FA x dpt terjah balik sebab xda link la...sedihnya..**
****************************************************************
 Orang Sedang Godek2 Blog FA

Followers

Sunday, October 16, 2011

Nah..My Latest Photos.... Adeh.. Bersawang Blogku..

Fuh buka my blog just now..memang la bersawang...
Buktinya:

1.
Alexa Rank sudah mencecah 3 juta lebih (mau kasi senang hati padahal tepatnya almost 4 juta...). 
Bye bye gaman la sama my alexa rank dulu. 300 ribu lebih..Fuh jauhnya beza kan...

2.
Shoutbox penuh dengan iklan2 yang bermacam2. Ada tu siap link ke virus lagi.. Adeh..siannya blog FA ni...

3.
Regular visitors FA da x kelihatan.. well i meant to say some of them... But FA x salahkan korang ekk kawan2. Salah FA juga.... x jenguk2 korang. BW mmg sangat la jarang2..... Adeh.. Sob..Sob... Sedih ni..

So, those above adalah sebahagian prove la FA x berapa aktif kan. It's coming to the year end so harap2 berkurang la pula kebusyan FA. Cheh..macam dia sorang busy kan...ngeee.. 

Saja mau tempek gambar terbaru. 
Mana la tau ada juga yang tertanya2 pa suda kejadian si FA ni kan...

First of all..
Cuba teka di mana FA and da gang merayap ni...hehhehe...


Mempersembahkan muka2 penat yang ceriaa...

Oversized sunnies huh..ngeeee...


Happy faces..loikes...

Admiring the..apa la kunun tu..

Anddd.... 
I am actually a happy 24 week preggy mum to be..yeyyy...

With Mr. Hubby... spot da growing belly? huhuhu...

p/s:
Chao guys... off to send my sis back to her quarters...

15 comments:

Wen said...

hehehhe masih banyak tu.. :P daripada sa yg teda dalam rank alexa hehehe...

sis congrats ya... itu baby mesti xsbr menyerikan hidup orangtuanya. GOD Bless tau...

FA said...

wahahah mmmg sangattt banyak wen..:) wc my dear.. ya la ni slalu kicking my tummy ja ..active bilang tu doc..heheh

.:|kamaryeah|:. said...

nice~
windu plak da tgk gmbr~
waa....
xlama lg baby mao kluar tue~

kay masingan said...

nah inda lama lagi ada sudah tambahan dalam famili..ba jaga diri baik2 kio ..:)

FA said...

@kamaaryeah: heheh hi mar... rindu mar juga ni..ha ah la.. FA pun da x sabar hehehhe...

Fantastic Ajane said...

@kay masingan: heheh ya ba.. lama juga sa menunggu ni... finally.. ba ko ni bla lg..heheh

Cik tikah said...

comel tuan blog ni :)

FA said...

@cik Tikah: heheh tq dear... cik tikah pun apa kurangnya kan kan kan..heheheh.neways tq singgah blog tau..:)

beaty said...

punya sa rindu ko punya post FA...bh take care ahh..bila ko due ni FA?

Just said...

am still here ba... akhirnya kena share juga the belly kan.. hehehe.. ba, rajin2 update kio.. :)

FA said...

@beaty: hihihi...tq sumandak. sa slalu jg dtg baca entry ko tu tp sbg silent reader ja la..hehehe..

FA said...

@Just:heheh ya ba sis... finally kan... ni sa punya mabuk suda gone ganti yg tlampau kuat makan ni hehehe... tu yg betenaga ja hahha...

Ellen said...

yea...sa nampak sdh diii....tapi sis..apa mksd ko 24 months tu..hahaa....

Nda lama lagi mo jadi mummy...take care ya sis...rindu post ko juga..dan thanks selalu baca entry ellen tu..hahaa

FA said...

@Ellen: hehehhe nampak suda kan sis..:) aik months ka sa bilang tu..atukoiii..hahahhaha..24 weeks ba tu maksud sa... ko juga la paling observant kan..:) neway tq..:)

uLan said...

comel nya belly.... hehe teringin pula nak macam tu lagi..