**Kepada Followers harap anda boleh meninggalkan link ke blog anda k**
**Ada yang follow tapi FA x dpt terjah balik sebab xda link la...sedihnya..**
****************************************************************
 Orang Sedang Godek2 Blog FA

Followers

Tuesday, September 14, 2010

Bayi Ajaib Umur 1 Tahun Sedang Hamil

Biar betulll... Haaa ni la my expression bila baca tajuk ni. Apa da jadi dgn dunia skg ni.. umur 1 tahun pun da boleh hamil?? Mulanya memang x percaya tapi bila disertakan dengan gambar sekali, baru la sya faham. Ini cerita benar dan bukan rekaan semata2. Bayi ini ditemui di Arab Saudi. Doktor pun mengklasifiksikan kejadian ini sebagai unik. 

Sila perhatikan gambar2 di bawah...


1 year old child is pregnant 01 Bocah Ajaib, Berumur 1 Tahun Tetapi Sedang Hamil Ditemukan Di Arab Saudi

bayi ajaib

bayi misterius

bayi aneh

Apa sebenarnya yang berlaku? Ceritanya begini....
Ibu bayi tersebut dilaporkan mempunyai dua janin. Tapi janin yang kedua berada di dalam perut bayi 1 tahun ni.. sian kan.. kicil2 lagi ada bayi dlm perut da... x pasti pula samada janin itu masih hidup atau da mati..

p/s: 
FA teringat satu kisah yang hampir sama dengan kisah ni... x silap kembarnya berada dalam perut juga... erk ya ka?? hihihi.. ya la bah... 


14 comments:

Gee said...

aniii...bulih idup kaitu baby dlm perut aa...sian gia

Hunny said...

Allah Maha Besar...

Fantastic Ajane said...

Gee: 2 la ba 2... sian kan..
Hunny: yup.. weird things happen sometimes... :)

Wyne Ren @ Mauve Ocean Blue said...

Biar betullllllllllll...yaaa ampun!!

Fantastic Ajane said...

betul ni Wyne Ren...hihi

Cik Moon said...

ada satu kes yg sama... klu xsilap kat india kot.. lelaki dlm umur 40-50 thn laa.. perut dia mmg besar.. mmg ada janin kembar..

Lorna said...

Eeii, palis-palis! Ada link kah ni? Harap2 itu budak 1 tahun masih sihat. Kesian juga dia sama itu janin.

Fantastic Ajane said...

cik moon: haaa.. betul 2... da besar bru perasan ada kembar dlm kan.. :)

Lorna: alala...sa x te'link' pula ni oo... x ingat suda semangat mo post sini... kebetulan sa menggoggle tejumpa ni artikel... kalu nda silap sya taip keajaiban dunia kali 2.. cuba ko try aaa.. sorry..

Uzoeiy @ Zoi said...

sian d baby and d janin inside. Kuasa Tuhan memang tak tercapai akal.

Fantastic Ajane said...

ya ba zoi... mengejutkan kan...

Azura Ani Salaim said...

Fetus in fetu, bahaya ni, silap2 baby parasit tu boleh kasi mati baby yg dia tumpang tu

suzie rahman said...

wah menakjub kn

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

kuasa tuhan...tak siapaboleh sangkal..betul tak?

Fantastic Ajane said...

azura: betul 2..:) bahaya kan..

suzie: ha ah..mula2 baca pun tekejut jg..

lydia miza: betul2 FA sokong 100%..:)