**Kepada Followers harap anda boleh meninggalkan link ke blog anda k**
**Ada yang follow tapi FA x dpt terjah balik sebab xda link la...sedihnya..**
****************************************************************
 Orang Sedang Godek2 Blog FA

Followers

Saturday, October 16, 2010

Award Lagi la...

Whoa.. bulan ni mcm rezeki FA bertambah2 la...bukan sahaja personal life FA malah dlm blogging ni pun sama..syukurrrr...Sapa nak Hi-5 dgn FA mana tau ONG tu sampai kat korang juga..wahahahah... merapu je FA ni kan...:)

Ni sebenarnya FA nak buat spesial entry pasal award yang FA da dapat beberapa hari yang lalu tapi oleh sebab agak busy maka FA tak sempat nak post kat sini. Sorry ye Jannah... jangan putus kawan pula tau... wahahah.. bahaya tahap gaban tu... 

Blog lama sangat cute dan warna-warni. Blog baru jannah ni FA sengaja namakan blackie bling bling blog sbb background yg black n putih-putih tau bukan entry yang *tut*... Blognya hitam menawan gitu. Suka..sangat suka...Blog my fren jannah ni tetap maintain dgn cara penulisan yg bagi FA bersahaja tapi best.. hehehe.. jannah cakap blog yang lama tu lambat load tu sbb dia pindah rumah @blog..hehhe ada2 je kwn aku ni kan...
FA nak ucap thanks kat jannah ni..hehhehe..kawan-kawan jom pakat serbu rumah jannah jom...

Post terbaru jannah tentang bagaimana nak timbang blog..aikk.. blog pun boleh timbang ke? ingatkan berat je boleh timbang...hehhehe..

So..Tadaaaaaaaaa.. ni la awardnya...
Anugerah Blog Harapan
Wow.. blog harapan tu... risau pula FA kalu tak memenuhi syarat...hehheh. Anyways, award ni sebenarnya dari memori seorang muda. Comel je award ni kan..Agaknya sama ngan tuannya kot..yang pasti muda lagi...So korang check it out la ye... Jom meramaikan kawan-kawan kat sini... FA sangat happy dapat ramai kawan bloggers ni... ngeee... sekarang FA tengah tersengih-sengih sambil menaip..korang dapat bayangkan kerang busuk tak? Wahahhaha....

Syarat kena patuhi la kan..da dapat award kena overtime sikit la....* woit..mcm kerja pula ada overtime ni kan...


Sesi menjawab soalan exam
*Ingat murid je boleh jawab exam ke.. cikgunye pun boleh tau...






suka headernya yang comel... sama mcm tuannya
* Haaa yang ni da confirm..FA da check...hihi..

reaksi slps mendapat award ni?
yeehaaa... happy seperti selalu bila dapat award..
*FA terima dengan muka suci dan hati ikhlas walaupun mingkin tak layak.. sama seperti bila FA buat review award..ngee...

sila passing award.

* kepada my frens yg lain jgn kecik ati pla ye... korang da otai bah.. so mmg da hebat kan...hehhehe. Kalu ada award lagi FA akan pass kat korang pula ye.. * Amboi.. perasannya akan dpt award lagi..malu..malu...

So that's it..selesai la sudah tugas-tugas khas.... fuhhhh.... kwn-kawan apa lagi..sesi mengambil award kat sini...Wahahhaha...

12 comments:

EzzEddin said...

tahniah..anda mmg layak

Afizz said...

comel ke saye..... hahaha malu la... :D

Fantastic Ajane said...

EzzEddin: tq my fren... GBU:)

Fantastic Ajane said...

Afizz: hehehhe mesti la... my sincere tought tau..:) tq folo FA k....:)

Norgadis Labuan said...

Thanks ya, sudi hadiahkan award ni, nanti saya buat entrinya ...

mAsHiMaRo said...

thanx cik FA syg~~:)
huhuhu..award mu dikenang~~

Tomato Gurl's Life said...

tenkiu 4 dis luvly award dear :)

Tomato Gurl's Life said...

tenkiu 4 dis luvly award dear ;)

Fantastic Ajane said...

Norgadis: heheh sama-sama...

Fantastic Ajane said...

Mashimaro: hheeh sama-sama MM dear.. MM pun FA ingat slalu.... heheh

Fantastic Ajane said...

cik Tom: sama-sama kak.. harap akak happy dgn award tu k..:)

ozzy said...

tahniah..murah rezeki & sentiasa diingati serta dihargai oleh rakan2