**Kepada Followers harap anda boleh meninggalkan link ke blog anda k**
**Ada yang follow tapi FA x dpt terjah balik sebab xda link la...sedihnya..**
****************************************************************
 Orang Sedang Godek2 Blog FA

Followers

Thursday, October 28, 2010

A Short Entry

Hi semua...Sihat?
 FA sihat tapi busy tahap gaban... ni amik sikit masa BWing dan buat entry ni... 
Hari ni FA tidak ke sekolah... tapi bukan sebab MC suka-suka ye kawan-kawan... 
FA g taklimat buku teks kat SMK Pendamaran Jaya..sempat sesat tau..maklum la FA jarang lalu tempat tu...
Berapa kali tawaf kawasan yang sama tak jumpa-jumpa... asyik balik ke tempat asal..balai polis pula tu.. nasib baik ada pakcik baik hati yang tunjukkan jalan... FA selamat sampai walaupun agak lambat...

Sedikit status FA pada masa sekarang:

1. Busy cop buku teks yang baru sampai... bakal murid tahun satu da sedia belum untuk belajar sains dan matematik dalam bahasa melayu?

Sebahagian buku teks yang bakal dilupuskan...
Diganti dengan buku teks baru yang memang comel..Isi kandungan pun bagi FA boleh tahan..:)

2. Busy settlekan surat berhenti sekolah dan semua yang berkaitan dengan murid tahun 6 Efisienku..
3. Busy marking exam paper.. sok exam science pula, berdebar-debar juga mau tengok result my students tu...

Semua start dengan word 'BUSY' kan... dapat rasa tak kesibukan FA ni...
*FA masih lagi mencuba untuk tidak mengeluh

p/s: 
Berita baik kawan-kawanku....tiket flight free balik sabah untuk FA da confirm...sukanya...!!!hehhehe...
Kenderaan balik kampung bulan 12 nanti... Wah kenderaan??? Wahahaha....

6 comments:

alexa yussida said...

FA...lamenyeee tak hapdate..rindu kamooo oh:) tc yaa

2ury said...

Wahh.. best laa dpt tiket free...
Sibuk skrg takpe...nanti bln 12 dpt blk kg.
Cikgu, kputusan upsr bila kuar cikgu..??

maisyah said...

wah..
balik ko palek? singgahla rumah ku..hahaha..macam satu jln kan..
c Goh ikutka? Gumbirala tu dpt balik...semoga sampai dg selamat..
OO..ko guru buku teks aa..hahaha...syabas beteh..tahniah..patutla BZ gillerr..kwn ku ni..mn sainsnya lagi..
eh..SK ada PEKA jg ka cam SMK?

Fantastic Ajane said...

alexa: rindu kamu jg lexa...sihat ke ni?

Fantastic Ajane said...

2ury: hehheh ya betul.. betull... :) UPSR result 2010 dlm bln 12 kuar la..:)

Fantastic Ajane said...

maisyah: heheh balik sa ni...:) siuk oo kn..:) lagi lagi free.... ngeeee* senggih sa...:) Ya ba guru buku teks, guru kelas lg... mmg gila la bekerja ni.. hehhehe....ada jg ba as.. tu la yg menmbahkan keperitan tp ok jg la... mmg fokus gila... hehhe