**Kepada Followers harap anda boleh meninggalkan link ke blog anda k**
**Ada yang follow tapi FA x dpt terjah balik sebab xda link la...sedihnya..**
****************************************************************
 Orang Sedang Godek2 Blog FA

Followers

Tuesday, October 12, 2010

Awards Untuk Aku Lagi

Yuhuu...bunyi da mcm tarzan pula..hihi. ada sebab sebenarnya mengapa start with this word yuhuu... satu sbb dpt award dari kengkawan bloggers yang disayangi..dua..of coz FA nak greet korang la..wahahha..simple kan..so da dpt award ni FA nk buat review sikit walaupun norgadis xda syaratkan begitu.FA tetap nak buat review juga utk kedua-dua award ni sebagai tanda terima kasih dan penghargaan..hehheh... buat azie budak comel... review ni da menepati syarat ke..:) hehhehehe....


Satu...
Create your own banner at mybannermaker.com!

Award ni dapat dari...
 Norgadis dan Shiemah. They are very friendly..so korang singgah la melawat-lawat blog frens FA ni k..TQ guys sbb ingat kat FA..:)



Dua...
Haa...ni pula dari budak yang comel... boleh bayangkan x muka fren FA yang ni..memang comel wa cakap lu..x percaya..singgah la blog cik adik ni k..:).Tq dak comel. Award ni pun ditag oleh my dear blogger fren Wanzi..tq sir tag FA award ni k..:)...wahahah...

Kena jawab dulu soalannya bru rasmi pemberian award ni ye..hehheh here we go..:


1. Pendapat kamu tentang belog budakyangcumel nie......
@sangat comel seperti tuan blognya..hehehhe...@

2. aktiviti waktu lapang......
@Selalunya BW tu pun kalu tenet ok.. kalu x layan astro..tido jarang2 hehhehe...@

3. n last but not least ..... kena tag sekurang-kurangnya 3 pilihan kamu.......

pertama ------> Zaer
kedua----> Garuda
ketiga---------> Ellen

7 comments:

Ellen said...

wah..kounsikou ahh..bagi award ni..mcm nda layak2 plak...nanti sa buat n3 dia..

Fantastic Ajane said...

hehehhe...miagal nopo...layak ba..:)

ceritasekupang said...

tahniah2....hee...

Fantastic Ajane said...

ceritasekupang:hhehhe..tq..tq... :)off topic ni..penang pa kbr skg? heheh

Nur Hawa Mohd Zin said...

tahniah dapat award...awe datang singgah

Hairil Rizal said...

Congrats!!

Anyway, mari dtg Warlord's Armoury. Ada entry spesel for u! :)

Norgadis Labuan said...

Aduh... terharu pula rasanya, siap buat entri lagi award dari aku ni, terima kasih banyak2...
Aku amat menghargainya...