**Kepada Followers harap anda boleh meninggalkan link ke blog anda k**
**Ada yang follow tapi FA x dpt terjah balik sebab xda link la...sedihnya..**
****************************************************************
 Orang Sedang Godek2 Blog FA

Followers

Thursday, October 28, 2010

Award Reviewing Time

Hola kawan-kawan... 
Heheheh.. FA is back!! 
Sudah lama tak update blog FA ni sampaikan si as@ cutezmommy mengomel tidak henti-henti...Wahahahha... Well actually FA mau buat entri pasal award lagi... Ni kira mau langsaikan hutang la bah ni kan..Heheheh...
This time FA dapat dari my best school friend back in 1999. Sapa lagi kalu bukan si cutezmommy
Online Best Friend Award
*Satu yg FA confirm si cutezmommy pun setuju we are on and offline friends..Wahahahah!!
As usual, kena buat assignment juga la... sesi menjawab soalan ni.. 
Heheheh.. yang ikhlas-ikhlas belaka tau...
Jom layan....

Write 5 interesting facts about the person who gave u this award

1. Small person with big attitude... sangat positif orangnya
2. Bekas pelajar matriks ICT Penang... salah satu roommate & geng keras FA ni... heheheh
3. Suka buat lawak & ketawa.... rindu pula mau lepak-lepak mcm dulu as
4. Sangat prihatin & penyayang... xpasti dia perasan x pasal benda ni...:)
5. Rakan blogger pertama FA juga... tunjuk ajarmu x akan dilupakan...

Write down 10 interesting facts about yourself and your hobby

Adoiii..susahnya mau tulis pasal diri sendiri ni kan... but hobby? a lottt...Wahahhaha... Zasss..

5 facts about myself:
1. Married but no luck with kids yet... sedang berusaha la ni... hihihi
2. Pencinta kedamaian & perpaduan... klik di sini untuk selanjutnya..
3. Sangat suka Oprah Winfrey Show... very useful info dlm show tu...:)
4. Start boleh makan pedas sejak setahun lalu (after 5 years di negeri orang ni)... sebelum ni 100% makanan pedas FA tolak...
5. Anak pertama dari 11 orang adik-beradik..Wahhaha..save the best for last.. Amacam terkejut tidak korang?? This is for real... big family gitu...hihihi..

FA's 5 hobbies:
1. Planting plants
2. Playing with our kura-kura and fish
3. Reading or watching investigation novels and movies
4. Kareoke...erkk betul ka ni..:) suka nyanyi-nyanyi dlm bilik sorang-sorang. Recently..my hubby pun da start ikut-ikutan dong.. hihihi.. nice voice he has...*wink*wink...
5. Buat cerpen & sajak..anytime anywhere.. no boundries... heheheh

Pick your 10 most deserving recipients and describe them
Ok..sesi pass award pula....Here we go...

1. Azura.. rakan sabahan blogger ni... baik hati buatkan FA banner... tq dear
2.tiefazatie... blogger mixed blood..:) Suka sembang dgn beliau... skg full time blogging..
3. Miss senget.. xda kaitan dgn senget benget aaa... she's so sweet tau
4. Wanzi.... slalu jenguk blog FA walaupun masa FA sgt2 busy x blh balas kunjungan..tq bro..
5.Alexa... kawan blogger yg tinggal jauh nun d rusia... bakal doktor ni... hehehe..peramah dan baik hati..
6.Zaerr...blogger yang peramah.. sentiasa balas kunjungan FA.. x berkunjung ke blognya pun masih tetap jenguk FA juga..
7. Jerry... blog page beliau stewardjohn.com.. kira otai juga dlm blogging ni... slalu bg tunjuk ajar blogging... tq bro...
8.Gee... baik hati dan mcm zaer sllu jenguk FA..makasih ya bu...hehhehe...:)
9. mashimaro.... suka sembang dgn dia ni... ada2 je... hehheh
10. Follower blog FA yang x disebut sila amik ye... pass bg korang juga...:)

Wah finally... entri ni bernilai dua hari tau... siap juga akhirnya...hehhehe... leganya...

p/s:
One more award review is coming... x sempat lg ni...:)
Actually FA x dpt bnyk award pun tp nak juga buat review sbb Fa sangat hargai ingatan tulus suci rakan-rakan FA... makasih guys... u make my days!!!



4 comments:

dark r0se said...

wah~ macam same ngn roros la~ me also like planting...pastu bela ikan jugak! ;) btw, tahniah dapat award ni~:)

maisyah said...

wowiiee...
suma 100% truth about her..thanx..

Fantastic Ajane said...

waaa. kita serupa la mcm 2 roros... hehehh ada geng d ni...:) nk tau dpn rumah Fa skg tu da mcm zoo da.. tp yg mini la.. hehhehe

ieda said...

hai dikk .. akak dah pernah buat nie .. hehehehe