**Kepada Followers harap anda boleh meninggalkan link ke blog anda k**
**Ada yang follow tapi FA x dpt terjah balik sebab xda link la...sedihnya..**
****************************************************************
 Orang Sedang Godek2 Blog FA

Followers

Thursday, May 5, 2011

Asyik Kejar Bola Langgar Orang Pun Tiada Hal

Adehhh.. musim bola ni kan macam2 happened...
Pagi ni MU lawan SO4. Ada siapa2 yang buat ramalan?
Orang kata x baik... but FA saja la suka2 hehheheh...
MU-3, SO4-1.... boleh ka tu?

Eh ok straight to the topic la.
Tengok tajuk ada faham apa yang FA mau bebel pagi2 ni?
Ni cerita seorang pemain bola yang actually x sengaja terlanggar penjaga garisan.
Kuat pula tu...
Yang x tahannya penjaga garisan tu adalah perempuan. Sian dia...
Lagi x tahan..pemain tu langsung x meminta maaf pun.
Boleh pula pengurus pasukan cakap there's no need for apology.
Betul ini adalah x disengajakan, pendek kata kemalangan but x salahmeminta maa kan...
Ni x boleh Kevin tu walked away like that...
Amboi..apa agaknya perasaan pemain tu kalau la mak dia yang kena langgar camtu kan....

Sedikit details:
Pemain pertahanan: Kevin McNaugton(Pemain Cardiff City)
Penjaga garisan: Sian Massey
Memang kesian kan dia...

Jom layan gambar insiden tu...
Full force: Massey feels the power of McNaughton's shoulder as she is hurled out of his way


Kevin McNaughton stops the ball from going over the line, just where Sian Massey was standing       She is flung along the pitch a couple of metres by the force of the 'collision'

Massey is flung to the ground but McNaughton runs off without as much as an apology

Sila layan pula video ni k....

9 comments:

wan_cikgumuzik said...

kih kih kih... kesian linesgirl tuu.. hahahaa. tapi dia cantikk..

Aida Omar said...

mesti sakit pempuan tu..
sian die..
nasib tak ape2.

Kay Masingan said...

wah minat bola jg pula si FA ni. Ya, tidak salah kalau minta maaf, tidak susah n tidak perlu kena bayar. Benda2 seperti inilah kita perlu buat setiap hari. minta maaf dan memaafkan..jom kita bincang2 ini topik

idea elakkan bankrap?

nc said...

wah..si FA pun peminat bola juga pla :)

Ellen said...

ni yang sa nda suka pasal bola..hehe

Izzuddin Fauzi said...

Sabo je la.. Bola2...

myetech9[dot]com @ Enchik Nine

Fatma Diyana MB. said...

sekarang musim bola ke ? haha. langsung tak tahu.

nasri said...

dia tu berat sgt kot mulut dia nk minx maaf.. sllunyer org cmni ego kuat..huhu~

HAZWAN17 said...

kesian linesman tu..boleh senyum2 lagi lepas kena langgar..cover malu la tu