**Kepada Followers harap anda boleh meninggalkan link ke blog anda k**
**Ada yang follow tapi FA x dpt terjah balik sebab xda link la...sedihnya..**
****************************************************************
 Orang Sedang Godek2 Blog FA

Followers

Thursday, May 5, 2011

Tinggal Rangka: Ditemui Selepas Lebih Sebulan Mati Dalam Gaung

FA baru baca berita ni...
Korang da?
Rangka ni ditemui hanya kira2 dua kilometer dari tempat pembunuhan Altantuya.
Masih ingat wanita Mongolia tu?

Nah jom share cerita rangka tu k...

KUALA SELANGOR 5 Mei – Rangka manusia yang dipercayai telah meninggal dunia lebih sebulan ditemui dalam keadaan berselerak di dalam gaung di tepi Jalan Puncak Alam menuju Kuala Selangor di sini hari ini.

Lokasi penemuan rangka itu terletak kira-kira dua kilometer dari tempat pembunuhan wanita warga Mongolia, Altantuya Shaaribuu.

Ketua Polis Daerah, Supritendan Mohd. Taib Ahmad berkata, rangka yang belum diketahui jantina itu ditemui oleh penyelenggara Universiti Teknologi Mara (UiTM) cawangan Puncak Perdana. – Utusan

p/s;
Selebihnya kita nantikan berita esok ok...:)
FA pun x sabar mau tau ni..

27 comments:

peep said...

jatoh gaung ke mayat kene buang?? grrr..

Wyne @ Mouren Mauve said...

Uiks, mcm kawasan buang mayat suda sana.

Otakku Otaku said...

kompom berantu jalan tu lepas ni. huhu

Agriculture Product said...

wich,cantik2 sanyang sudah jadi mayat.heheheh

AnnieMing said...

Adui, bikin takut juga tu :(

puanbee said...

itu gambo altantuya ke ? cantiknya ..

rosniza said...

ngeriiii...

mcm2 kes la..

Fatma Diyana MB. said...

menakutkan. tak sabar tunggu berita selanjutnya esok :)

nasri said...

wahh..mcm berita sensasi jer nie..ade kaitan ape pula ea.. ke xde pape..huhu~

missSenget said...

seramnye... xnak lalu jalan tu lagi..

padahal xpenah lalu pun..ehehehe

Wanzi said...

kes bunuh dan buang dah jadi cam biasa dah..... tak tahu takut dgn undang2 ke sesape yg melakukan itu.....

NuSaNa NoSa 91 said...

cantiknya.. tp syg, pengakhiran hidupnya xsecantik wajahnya.. huk3~
pe akhbar rini ckp?? tu mayat dia x?? =.=

aisya said...

dengar berita radio pagi2 tadi.. huhu

Fantastic Ajane said...

@peep:x pasti la..:)

Fantastic Ajane said...

@Wyne @ Mouren Mauve: itu la ba tu.. sapa2 yang tinddal berdekatan mmg sian kan...

Fantastic Ajane said...

@Otakku Otaku: bikin takut kan Jiwa.....

Fantastic Ajane said...

@Agriculture Product: betul tu.sayang sangat kan...

Fantastic Ajane said...

@AnnieMing: ya ba annie... macam perkara sekarang o kan.. mcm xda nilai tu nyawa...

Fantastic Ajane said...

@puanbee: ha ah kak.. cantik kan.. slalu yang kita nampak muka pucat tu...:)

Fantastic Ajane said...

@rosniza: betul la.. mmg seram n ngeri kan...

Fantastic Ajane said...

@Fatma Diyana MB.: da ada dlm radio ari ni kan dear..:)

Fantastic Ajane said...

@nasri: xpasti la nasri.. xda mybe..

Fantastic Ajane said...

@missSenget: wahahah suspens ingatkn betul la...

Fantastic Ajane said...

@Wanzi: ya la wanzi.. makin berani kan.. apa la mau jadi negara kita ni..

Fantastic Ajane said...

@NuSaNa NoSa 91: ya la kan.. ada dlm radio tapi siasatan masih dijalankan la..:)

Fantastic Ajane said...

@aisya: ha ah betul tu..:)

Ellen said...

hmm..macam2 ja kan sis...kita tunggu siasatan dia la kan.