**Kepada Followers harap anda boleh meninggalkan link ke blog anda k**
**Ada yang follow tapi FA x dpt terjah balik sebab xda link la...sedihnya..**
****************************************************************
 Orang Sedang Godek2 Blog FA

Followers

Tuesday, May 3, 2011

Bila Fantastic Ajane Menyepi 2 Hari: Nuffnang Apa Cerita?

Adehh.. 2 hari x open blog langsung la.. 
FA tengah2 buat aktiviti pun teringat2 blog kesayangan ni.
Begitu juga kawan2 bloggers kesayangan...
Sian korang kan FA x dapat lawat.
2 hari tanpa teknologi yang dinamakan internet memang la payah.
Hish FA ni x sedar diri....
Bukan mati pun tapi terasa macam patah kaki la...

Lepas post beberapa entri tadi, FA sempat la check Nuffnang analytics dalam seminggu ni.
Adeh... 2 hari tu memang sengkek la....


But anyways, thank you pada kawan2 dan readers yang datang komen, baca entri dan follow blog FA juga k... 
Jap lagi FA terjah dengan pisang goreng panasssss.... Hehehheh..

By the way, rupa paras image uploader blogger da lain kan...


p/s:
Bnayaknya info yang FA termiss sejak 2 hari lalu....

11 comments:

echaRierie said...

tiapa sis..bw lg smpai puas hati..
hehe..sa pun kalau dtg mood bw almt subuhla sa baru tido..haha..;)

gunsirit said...

Bah saya pun mau tu kui pisang panas..ehhe

.:|kamaryeah|:. said...

wahh~
jelesnya mar~
walaupon jatuh tue ttp lagi byk dr mar~
congrats btw 4 d other days~

Otakku Otaku said...

aah image uploader suda tukar br. suspen jak ms mo letak pic. ingtkan xhbs load. huhu

Ellen said...

p mana 2 hari ni sis..selalu p sini nda da entry baru ni..selamat kembali..hehe

caliph shuriken said...

prasan jgak tadi wktu try upload pic.. mmg dh baru uploader tu ^^

latest en3: fast five

Hati Batu said...

jom bw, sy pun dh lme x bw ni..hehe thanks singgah blog =)

nc said...

hi FA :)

sa pun mau aktif2 sda la Nuffnang ni.. hehe..sama2 kita bernuffnang a :)

thomas said...

biasalah kalau kita sibuk,blog pun zzzzz.

beaty said...

wah tidak sa sempat guna ni new dashboard anyway sa ada jua other blog ..nanti sa pigi masuk sana juga...

bagus lagi stat ko tu..sa puna pas tukar domain kan trus jatuh traffic ni

uLan said...

wahhh boleh juga traffic FA nie... uLan paling tinggi pun 100 orang saja heeee...