**Kepada Followers harap anda boleh meninggalkan link ke blog anda k**
**Ada yang follow tapi FA x dpt terjah balik sebab xda link la...sedihnya..**
****************************************************************
 Orang Sedang Godek2 Blog FA

Followers

Tuesday, May 3, 2011

Kematian Osama Bin Laden: Apa Pendapat Anda?

Kecoh pasal berita Osama Bin Laden yang ditembak semalam.
Betul atau tidak x tau la..
Bukan apa Osama Bin Laden ni dari tahun bila ntah jadi buruan tapi selalu lepas.
Ingatkan di Afghanistan, rupa2nya ada di Pakistan.
Dekat pula tu dengan Akademi Tentera Pakistan.

Osama Bin Laden's hideout in Pakistan

Betul atau tidak sudah mati?

GAMBAR disiarkan televisyen Pakistan menunjukkan  wajah Osama Bin Laden yang didakwa Amerika Syarikat berjaya dibunuh (kiri) berbanding gambar fail pemimpin Al-Qaeda itu. Bagaimanapun kesahihan gambar berkenaan masih dipertikaikan agensi berita antarabangsa berikutan gambar berkenaan berkedudukan sama. - Foto AFP


Doesn't take a pro to tell that this was a Photoshop edit photo kan.... 
Pandai2 ja...
Even if he were dead, x payah la mau amik gambar and edit macam tu sekali, sama pula tu posisinya.

Gambar tempat persembunyian Osama di bawah.

Hideout: A large sheet covers the U.S. helicopter that crashed in the grounds of the compound where Bin Laden lived with his youngest wife and his trusted aides

Deserted: Nestled among trees and in the shadow of Pakistan's mountains, Bin Laden's hideaway stands empty today after a helicopter raid by U.S. troops that killed the terror chief

Tempat di mana Osama terbunuh di bawah..

Abbottabad where the Al-Qaeda leader was killed 90 miles outside the national capital of Islamabad in Kyber Pakhtoonkhwa

Sedikit gambaran tentang apa yang telah berlaku di bawah....

The storming of Bin Laden's lair

Gambar Presiden Obama menyaksikan Osama ditembak di mata secara live melalui kamera di topi tentera yang menembak. Melopong juga...

Obama banner

Upacara pengkebumian Osama, di laut.

Burial place: Osama bin Laden's body was taken out to sea and dumped in the North Arabian Sea from the deck of the USS Carl Vinson officials have confirmed

p/s;
What do you think guys?
Betul atau x Osama da mati atau this was another conspiracy over him?


4 comments:

Norgadis Labuan said...

Pelik... nampak sama je 2 foto tu...

Wyne @ Mouren Mauve said...

Hmm, mcm banyak persoalan owh kan. *Garu kepala*

Aida Omar said...

entah la FA
tapi aida tak percaya lah
gambar mayat tu je dah nampak lain macam, nampak sgt editnya..tak tahu lah kalau kebetulan kan. lepas tu senang-senang je lempar kat laut. takut orang nak bukti la tu.

propaganda mereka je kot..

Ellen said...

susah mo komen ni sis..tunggu dan lihat la kan..hehe