**Kepada Followers harap anda boleh meninggalkan link ke blog anda k**
**Ada yang follow tapi FA x dpt terjah balik sebab xda link la...sedihnya..**
****************************************************************
 Orang Sedang Godek2 Blog FA

Followers

Saturday, May 7, 2011

Something For Your Eyes: Who To Be Blamed?

This entry will be so short you'll not realise it's already over. Haha..
Try my best to post entry ni..
Just got up from bed.
Ringan sikit my head.
Adeh..dugaan betul la...
Hujung minggu x boleh p mana because of this. Rugi...
I can only hope that you guys are all okey.
Dayfeda hope you'll get well soon too ok dear.
Macamana review doktor ari ni?
Pada kawan2 bloggers yang kurang sihat juga..take care..

Well, ok watch this video..
And see for yourself how vulnerable kids are..
Who to be blamed?
Gosh...


p/s:
Risk you will pay for high rise buildings..

10 comments:

uLan said...

keep complaining on my computer which is the one gadget for me to online... hahaha

alexa yussida said...

perghhhhh..OMG !

gila laa...apsal die nak terjun..dang !

zora said...

pehh...dahsyt jugak..so knklussinnya,jga anak2 kecil dirumah dgn baik jika tdak inginkan perkara diluar jngkn kan berlaku....

sumanje said...

Salam ziarah…
Jemput singgah di blog baru Sumanje
Tentang Malaysia
Terima kasih atas kunjungan anda
Semoga Ceria selalu dan happy blogging
Dari ~~~SuManje~~~~~~~~~…………………

:)..

najihah sahami said...

err..moralnya, jangan duk umah tinggi2...huhu..

aisya said...

tak sanggup nak tengok video tu.. huhu

lieya_idlia2307 said...

pergghhh dasyat..adoii mana p mum dia ah?kenapa la nak biar anak2 macam tu..hishh nie anak2 ni pun satu yang p duk2 kat tingkap tu kenapa..

beaty said...

seram sa dengar bila anak jatuh dari window

Ellen said...

astaga..napa ka ni...tertanya2 plak sa napa tu budak mo terjun tu...nda da grill kah tingkap dia tu..dui takut!!!

Ellen said...

astaga..napa ka ni...tertanya2 plak sa napa tu budak mo terjun tu...nda da grill kah tingkap dia tu..dui takut!!!