**Kepada Followers harap anda boleh meninggalkan link ke blog anda k**
**Ada yang follow tapi FA x dpt terjah balik sebab xda link la...sedihnya..**
****************************************************************
 Orang Sedang Godek2 Blog FA

Followers

Saturday, May 14, 2011

Fantastic Ajane Akan Membalas Dendam

Halooooooo....
It's some kind of relief to be able to open my blog again after few days of dormant.
Apa khabar guys? Sihat?
Im okey now.. and Im ready to blast...
FA akan membalas dendam!!!!

Sengsara ooo beberapa hari x boleh buka internet langsung.
First 2 days memang x larat, even took  2 day MC.
Pas tu FA macam kena grounded pula by my husband... x boleh surf the internet kalau x sihat sepenuhnya....
Korang tau apa perasaan FA?
Tensionnnnn.....

Actually this morning FA curi2 juga buka blog[Pssstttt..Jangan bagi tau my hubby..]
No intention of x mau obey hubby punya cakap ba but hati ni terasa macam digaru2..really want to know the performance of my blog, plus rinduuu sama kawan2 here.

Tup..tup.. x boleh buka pula... I dont know the reason but FA rasa blogger tengah buat maintenance?
Was I right guys?
Nah..padan muka si FA..Ketulahan..tu la x mau dengar cakap hubby..
Sia2 ja buka blog....

Well, apa2 pun thank you to all yang kept on visiting me, dropping messages on my shoutbox, comments on my entries.... Kamu tau ka yang sa sangat beruntung kenal kamu?[Slang Sabah... my fellow semenanjung frens faham x?]

p/s:
You guys are awesome...you know that.. yes YOU!!! 
*HUGS*

5 comments:

sweetandspicy said...

hehe.. get well soon sigu FA :)

uLan said...

weee FA dah kembaLi....

hehe ngeri dengar FA mau balas dendam tu.. ganasss.. haha

beaty said...

welcome FA..bh dui ko tau ka 2 days ago blogspot ada masalah tau..tidak dapat buka..baru hari ni oke ni

thomas said...

sakit?rehat2lah sikit.

afifi said...

comel nye pic tu... hehe.. dh sihat da?? cpt2 tulis byk2 entri br..