**Kepada Followers harap anda boleh meninggalkan link ke blog anda k**
**Ada yang follow tapi FA x dpt terjah balik sebab xda link la...sedihnya..**
****************************************************************
 Orang Sedang Godek2 Blog FA

Followers

Tuesday, March 8, 2011

Aznil Hj Nawawi Pengacara Rasmi AF9

Huh.. memang gempak.
Gabungan memang boleh tahan. Caya la.. Pak Nil dan Amy Search?
[Ketara sangatkah Si FA ni minat dua orang selebriti top ni?]

Hari ni sengaja lewat2 balik dari sekolah. Tiada sebab pun tapi macam dah lama benar x sembang dengan kawan2 guru. Busy la katakan.... Sembang punya sembang my friend ni tiba2 mention tentang AF9 tahun ni.[Excited!]. Katanya Pak Nil kembali menjadi pengacara. Biar betul.... [Excited..excited!]. Katanya lagi Amy Search jadi pengetua AF9. Hah!!![Excited beribu-ribu lemon]. Sambungnya lagi, mungkin jadi pengetua AF9. Choiii..ingatkan betul... Kalau betul la kan FA orang pertama menjerit horrey...Memang sure FA akan berada di depan tv mengikuti AF ni nanti... Wa berani jamin..wahahaha... 

Macam baru semalam AF8 berakhir, AF9 dah nak mula pula. Pastu dengar kata yang terakhir. Selalunya yang terakhir ni bakal berlangsung grand betul x? X sabar pula menunggu AF9 ni bermula. Mungkin dalam bulan April. Hari dan masa siaran tetap sama, Sabtu jam 9 malam. Just nice kan the timing. Masih juga menggunakan saluran Astro Ria, 104. Kawan2 sama2 kita nantikan ok.... 
Aznil Tom Tom Bak, pengacara hot AF9 2011

Wajah Amy Search bakal pengetua AF9? Nantikan..
p/s: 
FA harap pelajar2 AF9 semuanya yang berbakat dan bukan mengharapkan rupa semata2....

4 comments:

keykho said...

wow...mcm hebat ja o nanti ni AF9...harap2 tidak la bosan lagi..hehe nice post!!!

Fantastic Ajane said...

@keykho: hehhehe... ya ba. x sabarrrr suda sa ni... hehhehe. TQ dear...:)

aleen aiden said...

mula2 bace tadi ingatkan da kompem amy search jadik pengetua.saspen btol.hu3

Fantastic Ajane said...

@aleen aiden: hehheeh... macam tu la kali suspen n takajut sa msa kawan ckp AMy Search jadi pengetua AF9... mau gugur jantung...:)