**Kepada Followers harap anda boleh meninggalkan link ke blog anda k**
**Ada yang follow tapi FA x dpt terjah balik sebab xda link la...sedihnya..**
****************************************************************
 Orang Sedang Godek2 Blog FA

Followers

Friday, March 18, 2011

Tanya Fahmi: Aku Ni Tak Cantik Ke?

Segmen kedua dari Fahmi yang FA join. Kali ni pasal kecantikan pula... lepas ni x pasti apa pula nama segmen yang dianjurkan oleh Fahmi. X kisah la yang penting happy. Fahmi ni pun kreatif so jom layan k...:)
Tajuknya Tanya Fahmi:Aku Ni Tak Cantik Ke? 
- Apakah maksud kecantikan. Bagaimana seseorang itu boleh dikatakan cantik?
*Kecantikan bagi FA adalah sesuatu yang menggambarkan perkara yang
baik, x kira dalaman atau luaran. Seseorang dikatakan cantik bila kita pandang ja kita boleh fikir wah dia cantik. Selalunya bila menyentuh aspek cantik ni orang lebih suka melihat luaran dulu sebabnya luaran yang kita nampak dan kenal dulu. Dalaman belakang kira sebab bila da lama kenal baru la kita blh tahu dia cantik dalaman atau x.[Ayat merapu]

-Adakah kecantikan itu penting? Kenapa?
*Penting juga. Sebab selalunya bila orang merasa cantik, automatically dia berkeyakinan tinggi. [x salah kalau berasa cantik asal jangan over kan..hehhehe]

-Apa perasaan anda bila ada orang cakap anda tak cantik?
*Honestly, x kisah. Cantik itu subjektif... lain orang lain pandangannya. 

-Kongsikan satu tips kecantikan yang boleh dipraktikkan bersama.
*Minum 500ml air sebaik bangun dari tidur. Bakteria di dalam mulut boleh meningkatkan antibodi dan berfungsi sebagai nyah toksin.[Dengan syarat, sebelum tidur berus gigi....]

-Tag dua orang sahabat blogger yang anda rasakan mereka cantik. Maklumkan kepada mereka yang mereka di tag supaya mereka t tahu mereka cantik.(sekali-sekala puji kawan apa salahnya)=)
* AnnieMing dan Mish

-Tinggalkan link anda di ruang komen~DONE


Ok Fahmi da settled....:)

6 comments:

AnnieMing said...

Awh thanks for this, FA ^_^ You're a beautiful person too!

najihah sahami said...

woo..tp FA mang cantik..kan kan...hehehe..thnx tag Mish...hurmm..camane nk jawab bia lagi bernas dr FA eh. hehehe

Dda Ly said...

gud luck dearie...:)

meh ke rumah..
~a week already~
keep in touch ye..♥♥♥

Fantastic Ajane said...

@AnnieMing: tq too dear..:)

Fantastic Ajane said...

@mish: hehhehe... tq2... bantai je la mish... hheheehhe..FA punya idea tu pun biasa2...

Fantastic Ajane said...

@Dda Ly: hehehe thanks dear..:)