**Kepada Followers harap anda boleh meninggalkan link ke blog anda k**
**Ada yang follow tapi FA x dpt terjah balik sebab xda link la...sedihnya..**
****************************************************************
 Orang Sedang Godek2 Blog FA

Followers

Monday, March 14, 2011

Nak Join Cinonex Crew

Hi eberibodi.... Amacam hari ini sihat? Bagussss.... Masih boleh baca entri FA ni kan.[Grinning]

Ni sebenarnya nak langsaikan hutang lagi. Invite dari Cinonex yang cute tu... hhehhehe. Sepatutnya kena g mengajar kelas tambahan tapi ditunda ke esok pula so... boleh la melaram kat sini.. So, back to the point la..Bawah ni header cinonex... klik2 ok..

cinonexcoreyan

Oleh kerana FA pun memang mau join blogslist Si Cinonex ni maka dengan bangganya mau review sedikit tentang blog beliau. Bagi FA blog cinonex ni sangat simple, load pun senang. Background hitam celoreng2[Eh betul ka], ala yang garis2 tu la..ngee... Sikit sangat colournya. Header macam kat atas tu, iklan nuffnang and sedikit calit here and there. Memang simple you... Haa...tapi entri beliau umphh.. kalau nak check it put sendiri k.. Klik banner di atas ok....

Jumpa anda di blog cinonex..:)

2 comments:

cinonex coreyan said...

cakkk..tq join cinonex crew yea =)

Fantastic Ajane said...

@cininex: heheheh wc.. nti blh bw sllu..:)