**Kepada Followers harap anda boleh meninggalkan link ke blog anda k**
**Ada yang follow tapi FA x dpt terjah balik sebab xda link la...sedihnya..**
****************************************************************
 Orang Sedang Godek2 Blog FA

Followers

Monday, March 14, 2011

Contest Gaya & Fesyen

Semalam dapat tag contest dari Kamaryeah.Tq dear sbb tag FA k. Sorry Mar sbb x sempat nak buat entri semalam. Blame my hubby sbb bwa jenjalan x ingat dunia..Wahahah...Kalau korang nak tau, Mar ni adalah kawan blogger baru FA. Rajin bertandang ke blog FA tau. Kalau korang pun nak Mar berkunjung ke blog korang. Pay her a visit ok.

Contest ni anjuran Cunndaa. Blogger yang baru je FA kenal sbb kontest ni la. Header blog Cunndaa comel i shud say.Nama contest vogue kan...CONTEST GAYA & FESYEN. Model2 kat bawah pun vogue2 belaka. Layannn....
contest+gaya+n+fesyen.jpg (654×576)

Tapi kan FA xda gambar vogue macam mereka. Da carik merata tapi x jumpa yang sesuai. FA ni jarang amik gambar ala2 model macam ni. Fuhh.... terasa mcm masalah negara la pula. Heheheh.. but FA guna je la gambar yg ada ni ok.. jangan kecewa pula bila tengok gambar poyo ni... Kepada Cunndaa..sorry ni je la gambar yang ada...hehehhe... Sebelum tu FA nak tag tiga orang yang comel:


Gambar yang dipertaruhkan? 
Ok la Layannnn...

|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
OOOOOOOO
Gaya yang x berapa nak fesyen.. hehheh

8 comments:

ezzyra said...

gud luck FA

ieda said...

ok tu dikk dari x der ..

anyway thanx sbb TAQ akak .. suke nak join .. :)

Fantastic Ajane said...

@egie: hi pa kabar..lama x dgr kbr kn..:) TQ dear...

Fantastic Ajane said...

@ieda: hehheh.. ye la kak.. guna je la pa yg ada kn..:) gud luck kat akak k..:)

.:|kamaryeah|:. said...

hee~
thanks FA mention mar at sini~
all d best 2 u n me~

cunndaa said...

tq for joining...
wah...puji melambung ye.. header blog cunndaa biasa2 je..=)
gud luck...

Fantastic Ajane said...

@kamaryeah: heheheh... thanks juga sbb tag FA k..:)Ya all da best to u n me.. wahahah

Fantastic Ajane said...

@cunndaa: heheh FA cuma ckp yg FA rasa betul la cunndaa.. memang comel pun.. :) time kasih dgn contest tu..:)