**Kepada Followers harap anda boleh meninggalkan link ke blog anda k**
**Ada yang follow tapi FA x dpt terjah balik sebab xda link la...sedihnya..**
****************************************************************
 Orang Sedang Godek2 Blog FA

Followers

Thursday, March 17, 2011

Contest Senyum Paling Ceria

FA join contest??? 
Ya betull!!!!

Contest siapa? 

Contest apa??
 Usah la di tajuk entri.... Hehe..kidding Contest Senyum Paling Ceria

Wah, macam kena interview pula intro FA ni kan.. Mau join contest pun mau kecoh ka FA..aparaaa...[Toing..toing]

Well, FA ditag oleh seorang adik comel, Gnie tadi. Awal2 pagi buta kena tag memang best terus buat entri walaupun ayat2 dah merapu. Macam mengigau pun ada. Suka tengok model senyum lebar dalam banner so FA pun join la. Pstt...hadiah pun menarik woooo.... RM100 + hadiah lain. Jom usha syarat contest ni k. Senang, just klik banner di bawah.


Ok gambar yang FA pertaruhkan, sila lihat di bawah.

Senyuman x ingat dunia. Di kedai orang pula tu.
[Spek mata disertakan untuk bonus ok..ngee..]
FA sangat happy masa ni sebab FA memang sentiasa happy.
No la..  actually happy sebab boleh spent some quality time dengan hubby tercinta.

Ok guys..settled.
3 orang wajib ditag, sila amik tag k...

6 comments:

caliph shuriken said...

gud luck ^^

latest en3: x bole makan ni

shark said...

hahhaa
harap2 leh mnang ler yerk.

Fantastic Ajane said...

@caliph: tq my fren.... hehhehe

Fantastic Ajane said...

@shark: hehhehe... ha ah la. ada feature bonus lg dlm gambar FA tu... hehheh

Gnie@SimplyStyle said...

Gud luck FA :) comey...hehe

Fantastic Ajane said...

@Gnie: hikhik.. tq Gnie.. gud luck to u too k..:)