**Kepada Followers harap anda boleh meninggalkan link ke blog anda k**
**Ada yang follow tapi FA x dpt terjah balik sebab xda link la...sedihnya..**
****************************************************************
 Orang Sedang Godek2 Blog FA

Followers

Monday, March 14, 2011

Kota Marudu, Sabah Banjir Lagi

 I don't know.. mungkin disebabkan oleh gempa bumi dan tsunami di Jepun. Banjir berlaku pada 12.3.2011. Banjir ini merupakan yang kedua dalam tahun ini. Sedih bila memikirkan bencana yang melanda penduduk2 sekitar Kota Marudu. Ramai relatives FA yang tinggal di sana. Harap semuanya selamat. Bersabar ya... Michelle Sung, harap you pun ok... Video tentang banjir di bawah FA pinjam dari kong2u09. Thanks k kong2u09...





6 comments:

AnnieMing said...

Kesian juga kan.. Harap dorang kuat semangat & jaga diri. God bless them..

NaNaSaHiR DaTaNg KoMeN.. said...

Ya Allah, kiamat nak dekat ni...

Fantastic Ajane said...

@AnnieNing: ya ba.. harap2.. kesian dua kali lg tu dlm tahun ni ja..:)

Fantastic Ajane said...

@nana: petanda agakny kan...:(

Wyne @ Mouren Mauve said...

Hey dear, sa kasi tinguk colleagues and boss sa itu YouTube ko, they were speechless..hehe!

My boss and kebanyakan colik sa urang Kota Belud and Kota Marudu bah.

Bikin takut owh kan. Baru banjir pun gerun suda sa tinguk, apa lagi kalu Tsunami! arggh...

Fantastic Ajane said...

@Wayne: scary kan bila tgk... sian diorang ba.. pay for them ja la..

wah kmu tingu d opis ka? hehehe