**Kepada Followers harap anda boleh meninggalkan link ke blog anda k**
**Ada yang follow tapi FA x dpt terjah balik sebab xda link la...sedihnya..**
****************************************************************
 Orang Sedang Godek2 Blog FA

Followers

Tuesday, March 15, 2011

BEN ASHAARI : BLOGGER IKUT NEGERI KELAHIRAN

Balik dari sekolah tadi FA terus buka blog, godek2 and buat BW. Agaknya jauh sangat FA berjalan, sampai ke blog cik Beaty, si cantik manis dari Sabah. FA tertarik dengan satu segmen yang disertai iaitu segmen Ben Ashaari: Blogger Mengikut Negeri Kelahiran. Wah.. Menarik!! FA pun amik keputusan mau join, hehheheh.. nasib baik sempat lagi sebab segmen ni will be ended midnight tonight, 15 March.2011. 

Bawah ni banner blogger otai kita BEN ASHAARI. Klik jika berminat untuk join. 

BANNER BEN ASHAARI


Sila ceritakan latar belakang anda ..
* Sabahan, Kadazandusun

Profesion anda sekarang ?
*Guru, mengajar di Shah Alam

Blog favourite anda .. kenapa ?
*Blog yang kreatif, informatif dengan tuan blog yang ramah

Blog yang anda tak suka nak masuk .. kenapa ?
* Blog berbau isu sensitif, terlalu fanatik, suka mencaci... 
~sebab x sesuai dengan jiwa FA

Impian anda terhadap blog anda ..
*Semakin berkembang dan berkualiti, disukai oleh pembaca

I think that's all for now. Da jawab semua soalan ni..:) 
Apa2 pun salam perkenalan dari seorang blogger Sabahan okey...

Cheers!!!
Fantastic Ajane [FA] 

16 comments:

Ghosty Nana said...

Salam dari sarawak!

apisv2 said...

salam,
mengunjungi rakan2 segmen blogger ikut negeri;)

apisv2 ikut negeri johor

Fantastic Ajane said...

@Ghosty Nana: hi.. pa kabar? hehehe... jauh swk tu kn..:)

Fantastic Ajane said...

@apisv2: haluuu.... tq singgah k...:) salam perkenalan..:)

mas.saari said...

singgah n follow dari segmen BA
salam perkenalan..

seronoknya dapat berkenalan dengan blogger2 dari negeri lain!

Fantastic Ajane said...

@mas.saari: haluu..:) tq singgah k..:) mmg seronok kn..tambah rakan bloggers..:) salam kenal juga..:)

Fuuyooh said...

salam kenal.. apa kabar orang sabah!!? sila jawap di ruangan komen entri sya ni.. hehe

http://fuyohblog.blogspot.com/2011/03/ben-ashaari-blogger-ikut-negeri.html

solo molo said...

0rang k0lumpo datang menjengah...

Fantastic Ajane said...

@Fuuyooh: haluuu..org sabah kabar baik... hehhhe

Fantastic Ajane said...

@solo molo: welcome2... hehheeheh... slmt dtg ke teratak org sabah.. :)

nadiemsharmz said...

salam..jln2 dari segmen incik BA n folo jugak...

jom jengok cni lak ;;;;

http://nadiemsharmz.blogspot.com/2011/03/ben-ashaari-blogger-ikut-negeri.html

Fyqa said...

hye org sabah

salam singgah dri segmen yg sama

http://fyqafullstop.blogspot.com/2011/03/ben-ashaari-blogger-ikut-negeri.html

:D

QueenImah said...

salam perkenalan...
dari sabah juga bah....
=)

Kei Seichi said...

orang melaka datang melawat dari blog abg ben..
salam perkenalan...
http://geekzster.blogspot.com/

pRiNCe said...

SELMAT BERKENalan..
dtang dari blog bro ben....
saya pun newbiee gak...
tapi tak dapat join...
jom jadi member nak?

Hannah's Collection said...

blog walking~ =)
hye cikgu!meh la singgah
http://hannahapparel.blogspot.com/