**Kepada Followers harap anda boleh meninggalkan link ke blog anda k**
**Ada yang follow tapi FA x dpt terjah balik sebab xda link la...sedihnya..**
****************************************************************
 Orang Sedang Godek2 Blog FA

Followers

Thursday, March 3, 2011

Cerita Selepas Tengan Malam

Hishh... Tidak boleh tidur la. Baik buat entri.

Dalam seminggu dua ni memang susah mau tidur. Suhu memang confirm salah satu penyebab insomniaku ini. Belum campur masalah2 negara yang ada dalam otak ni. Exam budak next week ooo... Macamana mau ulangkaji ni... Hampir tidak sempat abihkan tajuk.[Kepala pening]

Sekarang jam sudah menunjukkan pukul 2.04 am. Ingatkan balik dari Summit pas tengok movie boleh terus kiok.. rupanya aku juga yang terkebil2 sorang.Apa hal la aku ni.. Jeles sungguh nengok hubby tidur lena. Siap berdendang sayang dangdut segala macam bunyi ada. Penat agaknya riding bike back forth Shah Alam-KL ari ni. Idea dia juga mau ride bike p tempat kerja baru dia tu. Hati isteri dia ni dia tidak tau. Risau tul... Apa tidaknya.. Jauh+Jam. Ahh.. ngam betul la gabungan maths tu. Hmmm..kerja baru, tempat baru, gaji baru, motor pun baru... jangan wife baru sudah.. ada orang makan kasut nanti..wahahahha...

Terlanjur duduk menaip ni, FA mau story sikit tentang movie yang kitorang tengok tadi. The Mechanic.
Poster The Mechanic

The Actors and Actress[Hensem2 kan..]
Hehehe... Baru ada peluang mau watch this movie. So ok tidak ok? Well, bagi FA, kalu tidak tertidur dalam cinema tu maksudnya memang best la. Hubby pun cakap FA ni sudah jadi macam penunjuk aras.Ala2 penunjuk dalam eksperimen subjek kimia gitu... Tidur-movie x best, Jaga[mata fresh]-movie best... Ada2 saja hubbyku kan...

OK back to movie The Mechanic tu. Action Movie. Bagi FA tipical movie la coz hero memang hebat. Tembak sana tembak sini pun x mati2. Cerita pasal orang upahan membunuh la... ada sikit suspens,tang mana tu kalau mau tau g watch sendiri k..x rugi best..Cuma kids x blh bawa sekali PG18 tu. Sila klik [The Mechanic trailer] untuk melihat sedutan k.. Ada yang mentioned the best movie of the year 2011. Agreed... coz FA memang suka movie action2 ni... tp tidak la kaw sangat action dlm The mechanic ni sampai termuntah2 hijau.. yang sedang2 saja..hihihi... Apa2 pun lain orang lain tastenya kan...:) Kalau rasa x best tu sorry la aaa....

6 comments:

ieda said...

dah lama x masuk umah FJ .. dah lain header dan ruang tamunya :)

x leh tidur .. huhuh akak ngantuk sokmo dikkk .. kdg2 tuu tgh mlm terjaga kerana anak2 atau hubby .. hubby ?? huhuh dia selalu kerja mlm dan balik dah tgh mlm :(

Fantastic Ajane said...

hi kak ieda.. ha ah la. rindu kat akak.. FA pun sama da lama x jenguk akak jg... xpe nti da blh bw slalu ni...hehhehe

jelesny sennag tdo.. petua sikit..ala2 sian akak kn.. xpe la kak demi family la tu hubby akak berkorban masa... nti blh cover time lain kn..:)

najihah sahami said...

FA!!belanja!!

Fantastic Ajane said...

@Najihah Sahami: Wahhhahha... satu masa nti x mustahil tu... bila la blh jumpa kn..:)

Suzan Ok said...

wah..teringin mau tgk...baru jg smlm tgk drive angry... ^^

Fantastic Ajane said...

@Suzan: Bah apa lagi... nti story2 n give ur opinion pas tu k..:) Drive angry ok ka?