**Kepada Followers harap anda boleh meninggalkan link ke blog anda k**
**Ada yang follow tapi FA x dpt terjah balik sebab xda link la...sedihnya..**
****************************************************************
 Orang Sedang Godek2 Blog FA

Followers

Sunday, March 13, 2011

Duit Online Dengan Buat Survey

FA came across this baru juga sebentar tadi... godek2 jumpa... hahha..x pasti kalau dah ramai yang join tapi bila baca terms macam ok..:) So, FA dah join.. u all bila lagi. x banyak pun sikit2 lama2 jadi bukit kan... hehheheheh. Klik di [SINI] untuk join atau usha2 benda ni.... Masa pendaftaran, 50 mata akan terus dikreditkan ke akaun anda.. 50 mata ye bukan RM50.

Join ni x rugi pun. Cuma jawab survey. Penebusan wang adalah berdasarkan mata ganjaran. Mata ganjaran pula bergantung kepada sesusah dan sepanjang mana survey. Jadi FA rasa lagi susah dan panjang maka lagi mashyuk duit yang masuk betul x.. hehheheh...

1 survey slaluny=5 mata=5 sen
1 pendaftaran=50 mata=50 sen
Selalu lawati web untuk dapatkan update. Mana tau ada MEGABONUS.

Ni senarai mereka2 yang dah tebus wang dengan survey ni k..:) [KLIK]

Survey akan dikirimkan melalui email kita. Jadi rajin2 la check email k..:) Selalunya email tudalam 1 ptg atau 8 mlm... Jangan risau memang x kuar duit apa pun.. free of charge.. heheheh. Berminat? Klik di sini [click click click].

Klik dekat image di bawah pun boleh.

Welcome to my.ipanelonline.com!

Jom sama2 kita tambah pendapatan online..:)
Kalau ada apa2 soalan boleh la comment k..:) 

11 comments:

teddyuna said...

waaa nak join2 thanx 4 sharing

alexa yussida said...

huhu...:D

alexa yussida said...

saya ssh nak percaya bnda2 online FA..maceh share:)

Fantastic Ajane said...

@teddyuna: heheh jom kita meramaikan ipanel k.. gud luck..:)

Fantastic Ajane said...

@alexa: hi dear.. hehhe ye ke... mesti ada xperience x baik ni kn.. FA berani tu pun sbb kwn da csh out.. RM5 je la.. hehhehe x pe la k... jgn join kalu x yakin nti x best... cmana study 2?

Firdaus Kasim said...

kak, sy nk share leh? nnti sy bg kredit ke blog akak

Ellen said...

nak try la sis..hehee

Fantastic Ajane said...

@Firdaus: ooo boleh.. xda masalah... hehhheh..share ja.. kita kongsi2 pa yang baik k... hhehehe

Fantastic Ajane said...

@Ellen: ok sis..jom kita tambah pendapatan... hehehehhe

NaNaSaHiR DaTaNg KoMeN.. said...

nana pun nak join lah..kalu nana buat tak jadi, nana tanya awak k...heheh lembab sikit bab2 ni..

uLan said...

uLan baru tgk entry fA nie... nak try juga.... :-)