**Kepada Followers harap anda boleh meninggalkan link ke blog anda k**
**Ada yang follow tapi FA x dpt terjah balik sebab xda link la...sedihnya..**
****************************************************************
 Orang Sedang Godek2 Blog FA

Followers

Sunday, March 6, 2011

Siapa?Apa?Kalau? (Tagged Game)

Entri kali ni FA sebenarnya mau langsai hutang tag dari Michelle Sung yang comel tu... Blog pun comel sama mcm dia juga...Hehehe... Biarpun baru jadi follower blog beliau tp oleh sebab beliau tag semua followers maka aku pun tertag juga. TQ for the personal tag Michelle[senyuman smpai ke telinga]... So Are you ready guys???? Scroll down....


The Qs:


1. Sila beritahu nama penuh kamu. Tak kisahlah sampai nama datuk , moyang kamu.

Fantastic Ajane sah2 bukan nama sebenar... Nti FA reveal la bila sampai masanya...hehehheh[Amboi sejak bila berahsia tul ni]
2. Kamu suka warna pink tak?

Sangat suka.. termasukla family n sepupu sepapat dia.. nice kan... n a little bit of green maybe.. mcm blog  FA ni la..[kenyit mata gedik]
3. Kalau kamu ditakdirkan bertemu dengan si pemberi taggie ni, apa kamu nak cakap dengan dia?

Tag lagi banyak2 aaahh...hehheheheh

4. Siapa paling comel? Maher Zain atau kamu?

Mesti la FA sebab Maher Zain paling hensem...
5. Mana lagi sedap? Kek atau aiskrim?

Kek especially blueberry cheese. But aiskrim pun boleh juga la yg ptg aiskrim potong kacang merah [Wahh..tamak si FA ni]
6. Bila tarikh birthday si pemberi taggie ni? (Kalau kamu ingat, kamu memang hebat)

Sa baru jadi follower dia ni jd yg sa tau bln October kan Michelle? hehhe... 
7. Ain Maisarah, siapakah dia?

Erkk.. buka penulis buku ka tu? Mcm pernah nmpk time round2 kadai buku... o maybe founder tag ni kali kan... hehheeh

8. Ceritakan sejarah kamu membuat blog, ikutlah sampai perenggan pun.

[Jawapan skema] Started blogging in 2010 solely because of health and to share health with others. Pastu blogging pasal my life as a teacher. Then dlm tahun sama decided to keep this blog as the main blog. Currently ada dua blog, this one n the other one is http://healthylife-only.blogspot.com
9. Apabila harijadi kamu, kamu nak saya (pemberi taggie ini) beri apa pada kamu?

Beri senyuman paling manis ja la cukup kan kan kan... wahahahhaha

10. Taggie ni ada sepuluh soalan jadi wajib tag sepuluh orang ya!

Ok 10 org yang wajib.. plus yg aku tambah2 lagi.. jadi la 200++ followers blog sa kan... heheheh [My followers apa lagi ... you are tagged!!]

4 comments:

Michelle Sung said...

waaaaah~~lajunya ko jwb hehe...yup2 my birthday was on the month of Oct. =)

ei...are u a teacher?

Fantastic Ajane said...

hahahahah.. xda karaja ba ni.. bw ja..:) mau tidur x blh..:) nakan tul October... heheheh

ya sa sigu kunun ni..:)

Norgadis Labuan said...

Tag...?
Hahaha... nanti akan masa free, aku jawab...

Fantastic Ajane said...

@Norgadis: Ok bah kalau kau... heehe anytime sis..:)