**Kepada Followers harap anda boleh meninggalkan link ke blog anda k**
**Ada yang follow tapi FA x dpt terjah balik sebab xda link la...sedihnya..**
****************************************************************
 Orang Sedang Godek2 Blog FA

Followers

Wednesday, April 20, 2011

Jom Join Bloglist Bersama Terompahcaring

Wah again..
FA kena tag oleh someone yang baru FA jumpa masa Premiere Screening The Roomate ari tu. 
Sapa lagi kalau bukan Mar. Sayangggg Mar hehhehe...
Excited gila jumpa dia ni ari tu..

Well, ok ok..straight to the point. 
Actually Mar tag FA untuk join bloglist Terompahcaring tengahari tadi. 
So mau langsai la ni.
Photobucket
Banner yang cool kan..

FA belum pernah la pula terserempak Terompahcaring ni dekat mana2.
But hopefully selepas join dia punya bloglist ni we could be friends la.
The person behind the Terompahcaring is SyafiqueRidhwan.
Asal N9 and penakut meow meow...erk..ya ka syafique?

Warna tema blog syafique ni sama macam banner atas tu. Blue. 
Sesuai la bagi dia sebab lelaki kan.
Maklum la biru ni kan sinonim dengan lelaki...mengarut jap.
Tapi serius wa cakap lu.
Header syafique sangat cool...
Entry pun sama...gaya penulisan tersendiri tu...

Oleh kerana blog dan tuan blog ni sama2 cool, maka FA akan tag juga 3 orang dari banyak2 followers FA yang memang cool belaka.

Tag:


p/s: 
Da tulis 3 nama ni baru perasan semua girls.
Yang lelaki nanti ye..jangan terasa...hehheh


2 comments:

faralovexx said...

hihi..thnx akk....nk join jugak laa...:P

.:|kamaryeah|:. said...

hee~
thanks FA~
sayang FA jugakkk~