**Kepada Followers harap anda boleh meninggalkan link ke blog anda k**
**Ada yang follow tapi FA x dpt terjah balik sebab xda link la...sedihnya..**
****************************************************************
 Orang Sedang Godek2 Blog FA

Followers

Monday, April 25, 2011

Anuar Ibrahim Sah Lelaki Y Kata Peguam Cara II

Hi semua barubaca berita ni tadi.
Ingat kes liwat Anuar dan Mohd.Saiful Bukhari?
Da lama kan kes tu tapi belum selesai....
Ni ada perkembangan terbaru...

Peguam Cara II, Datuk Yusof Zainal Abiden mengesahkan bahawa lelaki Y yang menjadi penyumbang utama DNA dalam rektum Mohd. Saiful Bukhari adalah Datuk Seri Anuar Ibrahim.

Maklumat yang diperolehi sangat sedikit.
Nanti kita tunggu perkembangan seterusnya ok..

Baca ni dulu la..
KUALA LUMPUR 25 April - Peguam Cara Negara II, Datuk Mohd. Yusof Zainal Abiden dalam hujahnya telah mengaitkan kesemua hasil ujian asid deoksiribonukleik (DNA) yang dilakukan dua ahli kimia.

Dia turut mengesahkan bahawa 'Lelaki Y' yang merupakan penyumbang DNA utama dalam rektum Mohd. Saiful Bukhari Azlan ialah Datuk Seri Anwar Ibrahim.

Beliau berkata demikian sewaktu hujah di akhir pendakwaan kes liwat membabitkan Anwar Ibrahim dan Mohd. Saiful Bukhari. - Utusan

p/s:
Wah betul ka ni....
FA pul yang berdebar2..

15 comments:

hqfizulhqkim said...

macam2. dunia oh dunia~

ieda said...

ini semua mainan politik dik .. huhuh
bukan kerana taksub ngan Dr A , tapi jelas dan nyata .. SB nie dah dibayar .. geram akak ! ..

tgk lah tuu bagi kenyataan pun sikit je .. takut lah tuu erghhhhhhhhhhh

Mohd Ridhuan said...

saya pun berdebar2 gak....
kes ni tak selesai2 ag...

Arms said...

Bila la ni kes mo selesai ni...

lieya_idlia2307 said...

erk tak habis2 la dengan kes dia nie kan..hurm bila la nak selesai ntah sapa betol sapa salah...

Cik Su Life Cycle said...

eyaks.. gile nya

Teratakindah said...

ehh betul ker?? mcm pelik jer kan...bile tsunami politik mula berombak, kes2 melibatkan Dato' sri anuar plak tmbul..hmmm xmcm pelik ker?? apakah ianya konspirasi membunuh keria politik beliau oleh pihak2 tertentu? kenapa semua tmbul time pilihan raya mkin hampir??? hmmmm no komen...

thomas said...

Ini kes politik,patut diselesaikan di peti undi.

Siti Nur Fatimah Mohamad Ali said...

hye FA..tak tahu la betol ke x suma ni...

Shida Radzuan said...

xpaham ngn Anuar tu..kes yg ada lum selesai dah tambah lg kes video seks dia..huhu xphm tol pe yg ade lam kepaladia^^

Aida Omar said...

waa..kalau benarlah. tak tahu nak cakap..

Fatma Diyana MB. said...

wahh. * tak tahu nak cakap apa. -__-"

Fantastic Ajane said...

@ hqfizulhqkim: betul tu... panas2 pula tu...

Fantastic Ajane said...

@sis ieda: ramai yg ckp mcm tu sis...:) FA buat masa ni d tengah2.. x tau sapa salah sapa betul kan...:)

Fantastic Ajane said...

@mohd Ridhuan: ya ba kan.. ntah bla la solve ni...