**Kepada Followers harap anda boleh meninggalkan link ke blog anda k**
**Ada yang follow tapi FA x dpt terjah balik sebab xda link la...sedihnya..**
****************************************************************
 Orang Sedang Godek2 Blog FA

Followers

Sunday, April 10, 2011

5 Fakta Tentang Kate Middleton Bakal Permaisuri Prince William

Siapa kenal Catherin Elizabeth Middleton? X kenal? Kate Middleton? 
Haaa.. mesti kenal kan. Beliau merupakan bakal isteri Prince William yang dikatakan akan berkahwin pada 29 April tahun ni. Sejarah nampaknya berulang lagi di dalam keluarga kerabat diraja Britain itu. Dulu Puteri Diana, kini giliran Kate Middelton pula. Sehinggakan ramai juga yang membanding beza kedua-dua individu yang bertuah ni. Dua-dua berasal dari keluarga biasa2 kan. Hmmm..dramatik..

I think both are adorable. Cantikkk cincin....

Jom lihat 5 fakta bakal permaisuri Britain ni...

1.
Digelar 'Waitey Katey' oleh media. 

2. 
Memiliki Master of Arts dari Universiti St. Andrew.
Pendidikan boleh tahan.

3. 
Merupakan pengantin tertua dalam sejarah Kerabat Diraja Britain.
Kate akan berkahwin pada usia 29 tahun.

4. 
Mempunyai empat bodyguard yang mengiringinya setiap masa.

5. 
Ayahnya bekas juru terbang dan ibunya pula bekas pramugari.
Sekarang mengendalikan business membekal barang untuk majlis2.

2 comments:

Cik Itam @ ira said...

cam same je die ngn diana erk.. da la posisi gambar pun sama

Fantastic Ajane said...

@cik itam@ira: ha ah la..:) mcm tradisi pula gambar mcm tu kn..:) cincin pun sama...:)