**Kepada Followers harap anda boleh meninggalkan link ke blog anda k**
**Ada yang follow tapi FA x dpt terjah balik sebab xda link la...sedihnya..**
****************************************************************
 Orang Sedang Godek2 Blog FA

Followers

Tuesday, April 26, 2011

Weird Things In Fantastic Ajane's Blog

Weird weirdo...
Memang pelik betul bagi FA.

Weirdo 1:
Reaching home at 3 PM was really tiring. 
I had the urge to go open and listen to the song of Gary Barlow which i posted here few days back. 
Maklum lagu tu memang menenangkan bagi FA la.
Guess what caught my attention?


Biar betik...
Banyak tul like entri FA yang ni... 
eh korang2 pernah jadi macam ni ka?
Sangat blur ooo FA sekarang ni...
Takut pun ada.. xda virus attack ka?

Weirdo 2:
FA kalau xda apa2 memang suka check alexa rank blog ni..
Kadang2 dua tiga kali sehari...
Obses huh..hehhe
But seeing my alexa ranking makin sikit buat FA jadi bersemangat blogging..
At least one of the reasons la mengapa FA suka blogging ni...
But guess what caught my attention...

Hah..no data?
Why aaa....
Sedihnya sebab FA x tau apa yang sedang berlaku.
Bila FA masuk website alexa ni kan... below pula yang dia show.

Punya la tension kalau x paham apa yang sedang berlaku...
Anybody pernah hadapi perkara yang sama?

p/s:
Still learning... 
Menyakitkan tapi hopefully manisnya kan dikecapi kemudian hari...




8 comments:

echaRierie said...

waa sis..apa sdh jd?
sa pn nda tau mau tlg tp sa mau tau jua sbbnya..
np 2 r?

Just said...

sory no idea sbb jarang mo cek ranking2 ni.. ;p

ieda said...

dik .. akak pun x paham .. even x pernah try yg rank tuu ..
akak lagi dasat lost dia dari FA nie huhuhuhu

Teratakindah said...

best ke cek rangking???hmm nak try jgk laa

Aida Omar said...

xpaham juga mcm ne ini berlaku..

Arms said...

Waaa banyak juga LIKEs tu. Nda tau o napa sampai buli jadi gitu. Tlampau banyak tu taw :D haaha

Ellen said...

alalala..napa kah tu sis..maybe ada salah faham kat alexa kot..hahaa...BTW..ramainya like entry sis...hehe

cempakakuning said...

Singgah baca en3.

FA,jom join ga ni dan mention Cempaka kuning as referral ye.tq

http://cempakakuningku.blogspot.com/2011/03/1st-giveaway-by-wan-myzura-collections.html