**Kepada Followers harap anda boleh meninggalkan link ke blog anda k**
**Ada yang follow tapi FA x dpt terjah balik sebab xda link la...sedihnya..**
****************************************************************
 Orang Sedang Godek2 Blog FA

Followers

Sunday, April 17, 2011

10 Artis Barat Sebelum Terkenal

Apa agaknya yang dilakukan oleh artis2 terkenal dunia sebelum dikenali orang?
FA sangat curious..So ya..check this out..

1. 
Nicole Kidman

 Pada usia 15 tahun, Nicole muncul dalam klip video penyanyi Australia, Pat Wilson. 
Tajuk lagu tu Bop Girl.

2.
Alicia Keys

Berlakon sebagai salah seorang kawan perempuan Rudy Huxtable dalam The Cosby Show yang bertajuk Slumber Party. 
Dalam episode tu Alicia melakonkan watak budak perempuan yang selalu tidur di rumah Rudy.

3.
Angelina Jolie


Angelina menghadiri interview untuk menjadi pengurus pengkebumian..Hah!!!
Dia juga muncul dalam klip video The Rolling Stone.
Video here...

4.
Scarlett Johansson


Pelakon tambahan Home Alone 3 pada tahun 1997.
Hah..siapa x pernah tengok movie tu? FA sukaaa...hehhehe

5.
Hugh Jackman



Pelakon Wolverine dalam movie X-man ni pernah menjadi clown dengan bayaran $50.00 setiap show.
Wah handsome dia ni kan ni...hehhe

6.
Whitney Houston


Penyanyi suara power ni asalnya adalah model bagi Vogue, Seventeen dan Galamour magazine. Kira famous juga la kan..

7.
Tommy Hilfiger


Siapa x kenal pengasas jenama Tommy Hilfiger kan.
Beliau pernah menjual pakaiannya yang diletak di dalam bonet kereta ja tau.
Look at what or who he becomes now... amazing..

8.
Tom Hanks


Tom pernah menjadi peraih popcorn dan kacang tanah.
Selain itu, Tom jug pernah bekerja sebagai bellboy dan mengangkat beg bagi ramai celebriti.

9.
Harrison Ford


Merupakan seorang tukang kayu. Famous la juga...hehhe

10.
Johnny Depp


Johnny Depp pernah bekerja sebagai jurujual pen melalui telepon.


p/s:
Purpose for this post...Hopefully we too have the courage to go chase our own dreams.
They made it ..why wouldn't us...
Nice to know that at least mereka pun asalnya orang biasa macam kita kan...

24 comments:

Euis Ryan said...

Nice post, i like it.. visit me to: www.euisryan.co.cc

Thanks..

puanbee said...

morning FA...hakhak

Sheila Kamal said...

hi there.. nice blog! come & stop by at my blog :

http://sheilakamal.blogspot.com/

feel free to follow & leave ur comments, kay? thanks :)

アヌム ちゃん~~ said...

Salam.jalan2 singgah sini..nice blog :)
jom tengok sakura dekat blog saya^^
http://frommetoyou85.blogspot.com/

Cik Su Life Cycle said...

hehe.. cik su suka angelina joli

Ellen said...

hehehe..apa plak aktiviti kita ni sis..sampai sekarang tak femes..haha

Liyana Zahim said...

Saye angelina jongos.. Pnh gali kubur dedolu.. Huahuahauahau..

Far8 budak baik said...

aku minat tu kat angelina joli tuuu...
seksi sihh bibir dy =)

Niza Romli said...

rajin FA korek rahsia depa noo..huhu.. btw nak sangat bibir mcm angelina jolie! wuuwuuu

ïêmå å¢klê§ said...

amboi semua peminat angelina joli kt sini..
huhu

echaRierie said...

hahaha..sis..
nda sangka plak si angelina jolie attend interview tu..
tp sdh jd artis bha jgk..
hehe

StellaClaire-Richard said...

johnny depp jurujual pen..adui.. hehe

Fantastic Ajane said...

@Luis ryan: tq luis..i will..

Fantastic Ajane said...

@puanbee:morning kak... hehehhe

Fantastic Ajane said...

@sheila kamal: hi shiela..tq 4 visiting me..:) i will dropp by soon k..:)

Fantastic Ajane said...

@アヌム ちゃん~~: tq singgah ye sakura..:) will drop by soon..:)

Fantastic Ajane said...

@Cik Su: heheh FA pun dama..cantikan the eyse n lips..:)

Fantastic Ajane said...

@ellen: hehehh biar x femes sis..yang penting happy ..wahahah

Fantastic Ajane said...

@liyana zahim: wahahahah... biar betikkk..

Fantastic Ajane said...

@Far8 Budak Baik: heheh ramai gila minat dia..:)

Fantastic Ajane said...

@Niza Romli: heheh da xda kerja lain kak..:) lagi pun nak post original FA kat sini ..:) lawa kan.. hehhe

Fantastic Ajane said...

@ïêmå å¢klê§: ha ah la.. heheh..ramai peminat dia..:)

Fantastic Ajane said...

@eha: heheh ya ba tekejut baca tu... skg da femes kn..

Fantastic Ajane said...

@StellaClaire-Richard: tu la batu..x sangka kan... hehehhe