**Kepada Followers harap anda boleh meninggalkan link ke blog anda k**
**Ada yang follow tapi FA x dpt terjah balik sebab xda link la...sedihnya..**
****************************************************************
 Orang Sedang Godek2 Blog FA

Followers

Thursday, April 28, 2011

Pengantin Serupa Putera William Dan Kate

Wah..lagi sehari kan royal wedding ni... 
29 April 2011 actually bukan 28 seperti yang dimaklumkan terdahulu.
Bila tengok gambar ni, FA ingatkan Putera William dan Kate kasi awal tarikh perkahwinan.
Rupa2nya tipah tertipu bang...
Heheheh.. sama la dengan yang lain2...

Tengok ni..
And the winners are: Orsola Rossi from Italy and Simon Watkinson from the UK win the William & Kate look-a-likes competition
Ada sama ka?
Apa sebenarnya yng berlaku...
EasyJet sebenarnya telah mengadakans satu pertandingan yang diber nama'William & Kate Lookalike Contest'.
So, cuba tengok sekali lagi gambar di atas.. mereka la pemenangnya..ada juga la iras kan... hehhehe

Layan lagi foto di bawah:
On bended knee: Couples were judged on romantic proposal...
tahap keromantikan pun diadili tu..
Flower power:...and bouquet throwing skills
Lambungan tuah..
Swept off her feet: Orsola and Simon, from Italy, will stay in London to watch the real Royal Wedding celebrations
Lambaian diraja? Heehhehe
Royal wave: The panel judged William look-alikes on their waving abilities
Hot competition: Ten couples took part to win one year's worth of flights with EasyJet
10  pasangan lain yang memenangi setahun langganan aik blh? heheh naik flight free setahun..
 Walahwei...
Standing tall: Hundreds of people from Europe entered the contest but only ten finalists were chosen

Helping hand: A bride helps another to pin her veil

Sumber: The Daily Mail

p/s:
X sabar mau tengok perkahwinan Putera William & Kate...

7 comments:

♥suNa husNa♥ said...

gila best.xjdi ank raja pun, leh kawin same cam depa..bhgia dow.ak pom nk camni.hee

Syuxer said...

heheh penangan perkahwinan diraja la tuh..memang akan jadi yang terbaik di abad ini perkhawinan dorang..emm anyway..salam perkenalan dari saya dan follow u sis #804..ingat ke dapat dapat jadi ke 800 hehheh

GERBANG MAYA MELANKOLIA SEGAR

Teratakindah said...

waaa..lawanya Tower of London kat blakang die...masih kukuh...

Ellen said...

wah..ada plak cam ni...rasanya ada yang sama muka cam dorang ka..hehe

nc said...

haha..dekat sama juga la muka si prince.. tpi yg kate nya.. nda ba kn :)

Just said...

wedding of the century!! :D

.m y z. said...

a'ah la. looks alike. tapi william lagi hensem. hehe XP