**Kepada Followers harap anda boleh meninggalkan link ke blog anda k**
**Ada yang follow tapi FA x dpt terjah balik sebab xda link la...sedihnya..**
****************************************************************
 Orang Sedang Godek2 Blog FA

Followers

Thursday, April 21, 2011

Bahu Bertanduk Lady Gaga Real?

Tarik nafas dulu sebelum mula melakar kata.
It's raining heavily outside, hubby's not home, Niau's gone..how worst could that be.
I've been mothered Niau since she was younger than a month.
Coming out from nowhere looking scared...decided to keep her.
Now, it's been 5 months and she's now gone.
Rammed down by a passing by car, neighbour told.
Terasa luluh jantung to the fact that i am so used to her being around.

I've got to pick up myself and move on now.
Im still weak down inside but do i have choices? 

Friends,
Tq for still coming by my blog and giving support and advices throughout.
You guys are great!
******************************************************
Jom kita start layan this info yang FA baru dapat...

Ini gambar2 Lady Gaga dengan bahu bertanduk. 




Gaga menegaskan bahawa tanduk di bahunya adalah real. Da tumbuh lama tapi dia rahsiakan. Dia juga claimed that tanduk itu boleh dilihat jika pada waktu itu dia penuh dengan inspirasai.
Paling berani bila dia ni mencadangkan kepada para peminatnya bahawa setiap mereka mempunyai potensi untuk tumbuh tulang berbentuk tanduk itu.
"..They are the light from inside us." itu kata LG.  

Bila dapat berita ni, FA macam biasa google gambar2 LG yang terdahulu. xda satu pun menunjukkan bahunya ada tanduk. Not even masa dia tengah berseronok2.

First time nampak tanduk di bahu LG masa dia buat performance di Grammy Award ke-53.


FA rasa seram semacam tengok. 
Sekarang dia mengaku those horns are real..lagi la FA seram.

Cuba bandingkan gambar2 di  bawah ni.

Animal instinct: Gaga claimed that all her fans have the potential to grow their own horns
Semasa penggambaran

Now you see them, now you don't: Gaga's horns were missing as she sat at a dressing room table
Semasa berada di dressing table sebelum penggambaran.
Tanduk di bahunya macam Chipsmore.. now you see, now you don't...
Anda simpulkan sendiri.

Sumber cerita: The Daily Mail

p/s:
LG fans..sorry but i think she's losing her mind. 
Makin lama2 makin pelik...



7 comments:

tehr said...

nampak macam tak ori je bahu dia
mungkin dah guna photoshop

uLan said...

i really hate lady gaga's fenomena!!!! nanti uLan mau buat entry luah perasaan tidak suka dengan style yang dia bawa nie.. hahaha betul betul protes uLan sama ini lady gaga...

tehr said...

nampak macam dah tak ori dah bahu dia
mungkin guna photoshop

echaRierie said...

aduyai..
bangga bha ada tanduk 2 kunun..
makin pelik adalah..
hoho~
mcm2 sdh si LG 2..

Aida Omar said...

tipu je keja dia..
tumbuh betul-betul baru tahu..
:P

Black_roses92 said...

benda2 tu sume ngarut je..
if betul, tu kuasa allah.
lagi pun benda macam tu buat silikon implan je. tu yg ada je manusia elok2 da rupa, jadi tanduk sana sini.. huhu..

Arms said...

Minta-minta tanduk... nanti ada tanduk di kepala baru tau ;D wakakaaka