**Kepada Followers harap anda boleh meninggalkan link ke blog anda k**
**Ada yang follow tapi FA x dpt terjah balik sebab xda link la...sedihnya..**
****************************************************************
 Orang Sedang Godek2 Blog FA

Followers

Saturday, April 16, 2011

Norman Dan Memey Kena Tangkap?

Ingat lagi isu Norman, Abby dan Memey ni 3 tahun lalu?
Masa tu ramai betul orang yang benci gila pada Memey yang dikatakan menjadi punca perceraian Norman dan Abby.
Ok yang ni abaikan, Abby pun da happy dengan Zul kan.

Ini cerita pasal Norman dan Memey yang gagal menghadiri prosiding di mahkamah. X psal2 keluar waran tangkap... banyak tul duit mau bayar gaji peguam tu la...

KUALA LUMPUR: Mahkamah Rendah Syariah Gombak Timur di sini memerintahkan waran tangkap disempurnakan terhadap pelakon Norman Hakim dan pasangannya, Memey yang menghadapi pertuduhan berkhalwat tiga tahun lalu selepas mereka gagal hadir ke mahkamah hari ini.

Hakim Salehan Yatim mengarahkan waran itu dikeluarkan
selepas pasangan itu tidak mengemukakan alasan atau sebab yang kukuh kenapa mereka tidak hadir.

Dalam prosiding itu, peguam Munirah Abu Bakar yang mewakili pasangan itu, memberitahu mahkamah beliau menerima panggilan telefon daripada Norman pagi tadi memberitahu beliau tidak dapat hadir ke mahkamah kerana tidak sihat.
Bagaimanapun, katanya, Norman tidak memberi sebarang sijil cuti sakit.

Katanya, Norman turut memberitahu beliau bahawa Memey berada di luar kawasan yang menyebabkan dia tidak boleh hadir ke mahkamah.

Norman atau nama sebenarnya Mohamed Norhakim Zaidon, 35, dan Memey atau nama sebenarnya, Suhaizah Suhaimi, 23, yang juga seorang pelakon, didakwa berkhalwat di pejabat 4-1A, Jalan UP 1/2, Taman Ukay Perdana, Hulu Klang, pada 3 pagi 30 Oktober 2008.


p/s: 
Artis Artis la juga...

24 comments:

germaine said...

diorg ni.. tau buat salah, x mo trun mahkamah.. apa mcam ni.. *marah ka ni kunun* haha

puanbee said...

tak serik2 depa nih :)

Fantastic Ajane said...

@germaine: tu lah mcm org xda pelajaran pula..

Fantastic Ajane said...

@puanbee: ha ah la kak..apa lasalahny hadir kan.. takut agaknya ..:)

jeepsu said...

teruk! sangat teruk! haiiihhhhh

deDetz said...

good morning kak =)

trma kasih bagi sokongan sma saya..
huhu sedih bha, tapi tabah seja lah kan?

uda sy follow blog kaka..
take care, =)

..:: k i n a k O y u @ m a m a ' a D a m ' ::.. said...

org kata berani kerana benar. so ... kita pun dpt pikir da kan dari situ. dan pepatah melayu jugak kata... kau buat org nanti org akan buat kat ko pulak!

eh..boleh ke tuh? hehehehe

FifieJay said...

uits. 3 thn lalu ka pla tu? hahaha. x sedar ni.

echaRierie said...

haha..
nda sbr mau kwin 2 sis sampai nda dtg mahkamah..
upss..terlebih sdh.

cik hani said...

mcm2 hal la dorg ni...

duit xhabis kot ...

byk sgt duit nk byr denda bagai2 tu..

ntah2 saje nk wt publisiti...

heheh..

lancar plak mlut i hari ni..

jaga2... nnt kena saman..

hahahakkk

nasri said...

menggatal boleh..g mahkamah xboleh pulak..masalah btol dorg nie.. kira mcm menghina mahmakan xdtg perbicaraan.. bala nie bala nie.. huhu~

Cik Su Life Cycle said...

kontrvsi betul depa nie

nelly said...

ish ..nampak sangat salahnya ~

|| a - j . E . E || said...

macam2 hal kn diorang ni...

Fantastic Ajane said...

@jeepsu: x sangka kan.. pengajaran semua tu..:)

Fantastic Ajane said...

@deDetz: kita saling tolong2 ja ba..:) makasih folo blog sa juga k..:) ya betul tu..semuanya kena sabar...hehehhe

Fantastic Ajane said...

@ ..:: k i n a k O y u @ m a m a ' a D a m ': hehehe betul la tu kinakoyu... manusia waras blh fikir logik juga kn..:)

Fantastic Ajane said...

@Fiefiejay: ya ba... hehheeh durg start ada gossip tu..:0 mcm bru semalam kan... hehehhe

Fantastic Ajane said...

@echarierie: mangkali la kan.. dui durang ni sengaja cari msalah..

Fantastic Ajane said...

@cik hani: wahahah..ye kan. zaman skg silap sikit saman..:0 tp ada betulny juga la... mungkin saja mau bagi laku kan.. kdg2 durg artis2 ni kan suka kontroversi..

Fantastic Ajane said...

@nasri: hehhehe... macam2 kan.. padahal perkara senang ja..just dtg mahkamah n dgr..kalau x bersalah buat pa x dtg...:) hrmmm...

Fantastic Ajane said...

@cik su life cycle: drg lagi suka agaknya kan cik su..:)

Fantastic Ajane said...

@nelly: kita da blh nmpk kan nelly...

Fantastic Ajane said...

@ajee: ha ah la..saja mau gempakkan industri seni maybe kan..:)