**Kepada Followers harap anda boleh meninggalkan link ke blog anda k**
**Ada yang follow tapi FA x dpt terjah balik sebab xda link la...sedihnya..**
****************************************************************
 Orang Sedang Godek2 Blog FA

Followers

Monday, April 11, 2011

Nuffnang Made My Day: I won

[Amaran: Ini bukan entri poyo atau menunjuk-nunjuk]

but..but... tapi kan..tapi kan...FA sangatttt happy.....yeahhhhhhhhhhhhhhhh!!!!!
 Nuffnang memang made my day hari ini.
Tengah sedih2 sebab rindu family, dapat email dari kesayangan ni...


FA menang tiket movie The Roomate. 
Kira beruntung kan sebab dia cuma mau cari 60 nuffnangers untuk premier screening tu. Premier screening ni diadakan 4 hari sebelum The Roomate ditayangkan di Malaysia Can't you see kenapa perempuan kampung ni senyum sampai ke telinga sekarang..ngeeeee..
Wah.. jangan riak FA..jangan..jangan... cool.. [tarik nafas]
p/s:
Ini la yang berlaku jika kali pertama menang...terlompat2 macam monyet..huh
[Jangan tiru aksi ni k...]

20 comments:

echaRierie said...

waaaaaaaaaaaa....jeles..
sa pun mao tgk movie ni bha..
hehe~
congrats sis..

beaty said...

punya siok dapat tingu ni wayang...wahhh gumbira saya

Wen said...

waaaahh bawa saya seklai laaaa hahha

puanbee said...

amboi sukanyer hikhik

Ellen said...

Tahniah sis..bestnya...banyak kali sa join juga tu dulu nda pandai menang2..hahahaa

uLan said...

wahhhh so congratuLation to you FA.... envy uLan.. hahaha... enjOy your time watching the great fantastic movie...

thomas said...

Kalau rindu sangat family di kampung,taliponlah.

.:|kamaryeah|:. said...

wahhh~
congrats FA~
FA pergi x nanti nie??

Fantastic Ajane said...

@ echa rierie: heeh tq sis... nti kita join lagi nuff punya segmen k..:) dua ja ba tiket dia ngam2 sa sama hubby...

Fantastic Ajane said...

@beaty: haha.. mimang siuk ja sa rasa ni skg..:) tq happy 4 me kio..

Fantastic Ajane said...

@wen: haha.. x cukup ba tiket..ngam2 sa sama hubby... nti ada masa kita p juga k.. lagipun ko jauh tu d tjg malim..

Fantastic Ajane said...

@puanbee: wahahh.. ha ah. FA gumbiraa..sian kan sis.. first time menang pun mau kecoh..

Fantastic Ajane said...

@Ellen: tq sis.. nasib2 ja ba tu kali.. xpa cuba lagi...:)

Fantastic Ajane said...

@ulan: tq my dear... fantastic mcm nama FA kan.wahaha..out topic..

Fantastic Ajane said...

@thomas: tq for the advice k.. da call dorng ptg tadi... x blh jg selalu nti nangis lagi...

Fantastic Ajane said...

@kamaryeah: tq mar.. ha ah mar..FA pegi... ada join x ni?

.:|kamaryeah|:. said...

join2~
FA pergi??
wow nnt blh jumpa lah kan??

AnnieMing said...

Congrats FA! You deserve the tix ^_^

Fantastic Ajane said...

@kamaryeah: ha ah join mar.. heheh sukany hatiku..:) nti blh jumpa..:)

Fantastic Ajane said...

@Annieming: tq dear.. :)