**Kepada Followers harap anda boleh meninggalkan link ke blog anda k**
**Ada yang follow tapi FA x dpt terjah balik sebab xda link la...sedihnya..**
****************************************************************
 Orang Sedang Godek2 Blog FA

Followers

Saturday, April 23, 2011

Kanak-kanak Paling Bergaya Di Dunia?

Ingatkan orang dewasa saja bersolek dan memakai pakaian branded lawa2...
Zaman sekarang macam2 hal.
Mesti korang kenal dgn Suri Cruise kan...
Anak perempuan Tom Cruise dan Katie Holmes ni baru menyambut hari jadi yang ke 5 baru2 ni.
Tapi cuba korang tengok cara berpakaian Suri ni...
Cruise shoes: Suri in high heels and co-ordinated outfit while out shopping with Katie's mother Kathy at shops in New York
Kanak2 paling bergaya?
Luxe look: Toting a designer bag on the way to a restaurant, and right, with a flower in her hair and wearing a heart-print dress to see a musical
Pakai beg branded.. but don't you think beg ni sangat besar bagi kanak2 umur Suri ni?
Luxe look: Toting a designer bag on the way to a restaurant, and right, with a flower in her hair and wearing a heart-print dress to see a musical
Ada class kan..
Pakaian cantik tu memang biasa la juga kan..rasanya mana2 parents pun suka memakaikan anak dengan baju lawa2.
Kadang2 over pun ada.
[Agaknya dia nak pakai tapi x boleh so bagi anak pakai..ngeee]

Tapi cuba tengok ni...
Glossy: Suri shops for make-up at beauty chain 'Sephora' in New York while wearing a long blue dress and pink shoes
Suri sedang memilih alat solek
Boleh dia pilih alat2 solek... Tapi ni sebenarnya berlaku disebabkan oleh parents Suri juga.
Tom Cruise dan Katie Holmes kan penganut Gereja Saintologi yang patuh.
Salah satu ajarannya adalah kanak2 patut dilayan seperti orang dewasa.
Padan la Suri umur 5 tahun ni pun da pandai bergaya dan bersolek juga.

Hmmm... dewasanya terlalu awal kan...
Proud parents: Tom Cruise and Katie Holmes, both devout followers of the Church of Scientology which states children should be treated as adults
Tome Cruise dan katie Holmes

5 comments:

nasri said...

kecik2 da pndai kn..besar nnt xtaw cmne...mesti cam model2..huhu~

ïêmå å¢klê§ said...

xpela.. comel..
kaya pulak 2..

.m y z. said...

wah dah besar dah ank dorang nih. comel :D

fendy said...

comel lah budak2 tu. :)

Fatma Diyana MB. said...

comelnyaaa, suri :D