**Kepada Followers harap anda boleh meninggalkan link ke blog anda k**
**Ada yang follow tapi FA x dpt terjah balik sebab xda link la...sedihnya..**
****************************************************************
 Orang Sedang Godek2 Blog FA

Followers

Thursday, April 28, 2011

Fantastic Ajane Rasa Ini Sangat Lawak

Maharaja Lawak is on....
Raja Lawak 4 baru melabuhkan tirai..
Tapi intro xda lawak pun... wahahahha...

Sekarang ni demam bola kan?
Macam2 kisah la di padang...
Kepada peminat bola jangan tension2 kalau pasukan favourite korang kalah...
Nah layan ni...
Boleh tahan juga lawaknya...
Mula2 macam xda benda...but.. makin lama2 jadi makin menjadi2..heheh
FA ulang2 tengok pun masih ketawa terbahak2 sampai keluar air mata....
Tengok apa pendapat korang pula...


p/s:
Hilang tension bila ketawa all out.
X baik dipraktikan selalu..apa lagi di hadapan orang...hehehhe

8 comments:

beaty said...

ade...mcm2 la ni...ada2 ja fikiran dorang ni

ChaCha said...

haha... 2:00, 2:16,2:35 kot lawak..hahaha

Teratakindah said...

hahaha...sape stress sesuai sgt tgk..hee

tricksrex said...

kekekekek
tu la kdg bila gelak kuat2 ni lega rasanya

Shida Radzuan said...

FA^^ mmg pecah perut shida gelak xtahan hahaha =D

misslysaemilia said...

yup.. lawak neh la nk release tension! :)

CIK TOM said...

diorang memang kreatif bab buat lawak...

Ellen said...

hahahaa.lawak lah sis..best..hehe