**Kepada Followers harap anda boleh meninggalkan link ke blog anda k**
**Ada yang follow tapi FA x dpt terjah balik sebab xda link la...sedihnya..**
****************************************************************
 Orang Sedang Godek2 Blog FA

Followers

Tuesday, April 19, 2011

Pelajar Perempuan Koma Terjatuh Bangunan Sekolah

Kejadian ni berlaku di Sungai Petani pada pukul 6.15 pagi ni.
Pelajar SMK Amanjaya, S.Masuria 15 tahun dikatakan terjatuh dari tingkat tiga bangunan Blok F sekolah itu.
Beliau mengalami kecederaan serius di kepala dan patah kedua2 belah kaki.
Timbalan Pengarah Pelajaran Negeri,  Roslee Ismail menyatakan bahawa kejadian ini berlaku semasa S.Masuria dan rakannya baru tiba ke sekolah untuk memulakan persekolahan. 
Sumber: Utusan

Apakah yang telah berlaku? 
Kita nantikan berita sepenuhnya nanti k..

Ini gambar hadapan sekolah tersebut.



p/s:
Bnagunan sekolah FA yang baru baru diduduki minggu lepas.
Doa2 la x apa yang x diingini berlaku...

6 comments:

cik muny said...

errr...ni kes maen2 pas 2 trtolak la nih

nur ikhyar dee said...

dekat je sekolah ni dengan umah...huhu

tapi tak dengar crite apa pulak..

Fantastic Ajane said...

@cik muny: ada kemungkinan juga tapi x pasti la lagi sbb dia x elaborate..:) kita tunggu selanjutnya k..:)

Fantastic Ajane said...

@nur ikhyar dee: hah..ye ke nur... alolo.. x sebar lagi kot kan..:)

Ellen said...

adui..kesian juga kan..mesti kes nak glamer kali..hehe..

uLan said...

huhu lalai ke or ape nie? harap tak ada pa pa lah yang buruk terjadi kan...