**Kepada Followers harap anda boleh meninggalkan link ke blog anda k**
**Ada yang follow tapi FA x dpt terjah balik sebab xda link la...sedihnya..**
****************************************************************
 Orang Sedang Godek2 Blog FA

Followers

Friday, April 29, 2011

Header Baru Fantastic Ajane

Wah happy berganda ari ni...
Da la mau start cuti sampai hari Isnin, dapat pula header baru..for free lagi.
Bukan satu, bukan dua tapi tigaaaa.....
Sipa gerangan si cantik molek yang baik hati ni ?
Jom kita intai2 blog adik tersayang ni k...

fArA pErRY\

Bukan Katy Perry..
Bukan juga ikan pari2...
Fara Pery gelaran diberi
Hati baik tak terperi.

Wah boleh ka diterima akal pantun yang FA buat ni?
Hehheh.. ni penangan kesukaan ..kegembiraan la ni....
Tapi kan serius FA cakap sama korang..Fara ni sangat baik hati.
Suka singgah blog FA..buka blog ja mesti ada [faralovexx]..hati pun suka x terperi tu...hehhe.
Fara ni bakal menjadi student matrik.
Tengah pening2 lalat juga sebab dapat pula interview SPA..
Murah rezeki fara kan fara... hehhhe..
Blog Fara background dia tu stripes yang colourful... pada FA, fara ni mesti happy go lucky punya worang.
She actually blogs about her personal life generally.
You all singgah la blog fara k... gerenti korang disambut dengan 10 jari tersusun.. hehhehe...

Ni header yang Fara buatkan bagi FA k..korang2 semua jangan jeles2..wahahaha...


Dear Fara,
TQ so much bagi Kak FA header yang lawa2 k..
Walaupun x pernah jumpa namun kak FA da anggap fara macam adik sendiri.
X terbalas kebaikan hati adik pada kakak dik...
TQ million times....

p/s:
FA rasa bertuah bila dikelilingi korang2 semua yang baik hati.
X salah langkah pertama FA buat blog..
Sukses semua..
Pstttt2x.... FA suka tiga2 header ni.
Yang satu ni FA tambah bunga ros, jadi la macm header di atas..maklum fanatik ros ni... hehhe.
Fara pun macam tau2 ja sengaja bagi ruang kosong bagi FA letak bunga ros tu.
Mana satu pilihan korang pula?
Fara sedia... hehhe



18 comments:

echaRierie said...

waaa..bertuah sis..
hehe..sa pun suka yg ada bunga ros tue..
hehe ;D

faralovexx said...

waaaa,,bgge fara kakak..fara pon syg kakak..friendly sgt2....so nice..hrp2 kita boley jumpe laa ek..huhuhu..peace!

Aida Omar said...

cantik la FA..sukanye akk sy suda ada header baru dari cik fara..

Wanzi said...

wah hebat FA... ada org sposor header skrg... jelaous ni nak juga.... apa-apa pun tahniah ... cantik header tu

Mohd Ridhuan said...

bestnye dapat header free....
kene singgah gak kat blog dik fara ni...
patut la masuk balik blog FA...
dah bertukar header la...
pilihan saya...
header yang FA letak skrg...
hehehhehe

thomas said...

Wah!Rajin betul,kerap tukar header.

Ellen said...

wah..bestnya..ellen pun nak kenalan ngan katy pery tu ler..nak header baru..ceh..mengada ja,.apa pun cool dan cantik sangat la sis...hehe

nc said...

nice header (^_^) best nya, dpt free ni a hehe, sa pun mau o

puanbee said...

wah bertuah badan , header cantik free lak tu hee

lieya_idlia2307 said...

wahh betuah la dapat benda2 free lagi kan ehehheh.....suke2....walau pun simple tapi menarik n sweet gtu....

Fantastic Ajane said...

@echarierie: heheh tersenggih2 suda sa ni... best kan...

Fantastic Ajane said...

@faralovexx: heheh ye la harap dpt jumpa soon.. ntah bila la kan... hehhe

Fantastic Ajane said...

@Aida Omar: heheh... cantik mmg cantik... waaa fara bagi aida jugak ke? ni fara blh buat business ni...hehhe

Fantastic Ajane said...

@wanzi: hehehh tq... kalau nak cuba thy2 fara... heheh

Fantastic Ajane said...

@mohd Ridhuan: heheh.. cantik kan adik fara buat ni? nti mau tukar2 tu... hehhe

Fantastic Ajane said...

@Thomas: heheheh... segan pula la..:) ada org bagi free thomas..apa lagi..:)

Fantastic Ajane said...

@Ellen: hehehh... sila la terjah blog si fara sis..:) tq puji2 ... heheh blushing suda sa ni..

Fantastic Ajane said...

@nc: hehehhe..tq tq... ba blh singgah blog si fara..mana tau ada nasib..heheh