**Kepada Followers harap anda boleh meninggalkan link ke blog anda k**
**Ada yang follow tapi FA x dpt terjah balik sebab xda link la...sedihnya..**
****************************************************************
 Orang Sedang Godek2 Blog FA

Followers

Saturday, April 30, 2011

Official Wedding Photos Of Prince William And Kate

Wow.. I am amazed with these young people..
But before kita tengok gambar2 rasmi  tu jom tengok dulu gambar dan wajah Putera WilliaM dan Kate selepas bergelar suami isteri.
Ada seri pengantin x?

First day as husband and wife: Newlyweds William and Kate emerged holding hands into the morning sunshine at Buckingham Palace before they left by helicopter for their honeymoon at a mystery location

Jom la kita layan gambar2 di bawah ni pula k..:)

Full over joy: William and Kate smile broadly in the official wedding album


Happy: William and Kate surrounded by, clockwise bottom right, The Hon. Margarita Armstrong-Jones, Miss Eliza Lopes, Miss Grace van Cutsem, Lady Louise Windsor, Master Tom Pettifer, Master William Lowther-Pinkerton

Royal Wedding official photo album

Sumber: The Daily News

p/s:
They are indeed gorgeous people kan... hehehe



14 comments:

Shida Radzuan said...

lawo2 fuh^^

Hati Batu said...

haha baju dia x panas ke??ekeke =)

Si Nuansa Eyqin said...

mereka awesome. cantik + kacak.

Aida Omar said...

sangat suka tgk mempelai nie..
macam cute sgt2..hihi

Ellen said...

cantik2 ni gambar kan sis...macam ada aura tersendiri ni...lagenda ni lain kali..hehe

chemay said...

lepas tgk wedding prince william smlm..
rasa kehilangan la..
nape eh??
hehe
:P

Kay Masingan said...

yang saya suka.cara dorng ni memang mewah tapi tidak nampak melebih-lebih bah. simple ja nampak. cuba kalo di sini- artis kawin. mekap mcm apa ja. tidakkenal sdh muka sebenar..

tehr said...

best la
berarak dengan kereta kuda lagi
hehe

ieda said...

sgt2 suke .. pic mereka lepas kawin tuu nampak sgt2 menarik dn cool kan .. cume kate sgt2 kurus bia pakai warna ini huhuh

hani@debumelukut said...

buai laju laju...
aku nak kawin dgn anak raja...
heheheeheee..lagu dlm cerita bawang merah.

AnnieMing said...

Gorgeous! Beautiful and elegant at the same time ;-)

CahayaCintaIlahi said...

seronok kan tengok mereka ;)

Arms said...

Ada satu budak sana ba, cute betul. Dari tu wedding clip sia tinguk especially time di balcony, macam nda happy ja dia haaha.

nc said...

i really like this royal couple o.. :)