**Kepada Followers harap anda boleh meninggalkan link ke blog anda k**
**Ada yang follow tapi FA x dpt terjah balik sebab xda link la...sedihnya..**
****************************************************************
 Orang Sedang Godek2 Blog FA

Followers

Tuesday, April 19, 2011

Senario Yang Jarang Kita Lihat Di Barat

Bila tengok ni mata pun terbeliak... 
FA first time nampak benda macam ni di Barat so culture shock la kononnya. 
Ada baiknya tapi yang pelik pun ada juga. 
Hrmmm.... what were you thinking? 
Baju mybe ok lagi la sebab di Malaysia biasa nampak but..what about the topi? Hud?..erkk..
Siapa biasa tengok AFC, channel  Astro tentang makan2 tu..memang kenal dia ni.. 
Tengok la Nigella Express.She's the hostess... Nama dia Nigella Lawson.

Check this out... Pay attention to Nigella...




Sumber: The Daily Mail

p/s:
Was this a new trend over there in Westen

8 comments:

fisa othman said...

saya kenal!!hehehe kenal kat tv je la pun kann...suka tengok cara dia masak...main campak2 jek...

ermmm dia takut kena sun burn kot...

Fadzli Amir said...

Salam....Takkan dia pakai tudung kot kan...hehehe

Cik Tie Berbicare said...

hehehe, x kenal pon dia sape,, ketinggalan zaman betol saya nie !

hani@debumelukut said...

suprising!

Fantastic Ajane said...

@fisa: heheh... betul FA pun sama memasak jadi senang pula bila tgk dia kan..:)

Fantastic Ajane said...

@Fadzil Amir: heheheh.. x tau la FAdzil. tp gmbr last tu dia tanggal pula..:)

Fantastic Ajane said...

@Cik Tie Berbicare: heheh... kalau x biasa tgk rancangan memasak d AFC astro tu mmg x kenal dia dear..:) xde la ketinggalan pun..hehe

Fantastic Ajane said...

@hani: heheh ha ah kan...:) memang kejutan juga bila mula2 nmpk..:)