**Kepada Followers harap anda boleh meninggalkan link ke blog anda k**
**Ada yang follow tapi FA x dpt terjah balik sebab xda link la...sedihnya..**
****************************************************************
 Orang Sedang Godek2 Blog FA

Followers

Saturday, April 9, 2011

Akibat Lupa

...atau patutkah FA kata cuai? 

Hari ni plan FA semuanya berjalan lancar. Kecuali satu perkara.... semuanya disebabkan oleh satu card holder kecil. Petang tadi FA dan hubby bercadang untuk mengunjungi outlet Toyota di G-mart Kg. Melayu Subang. Elok da bersiap, tiba2 teringat card holder kecil warna maroon. Dalam tu of course la ada kad2 bank FA dan my hubby... cari dalam beg merah x jumpa. Godek dalam beg kuning pun x jumpa. Cari lagi..kali ni dalam kereta pun batang hidung card holder tu x jumpa[erk.. ada hidung ka tu card holder]. 

FA da risau da kena marah ni... tapi tanya la juga hubby mana tau he saw it somewhere. Bila tengok wajah masam my hubby FA da tau da..sah memang xda dengan dia. 
Wajah nothing closer to my hubby k... pandangan yang menusuk kalbu ni yang sama..
[credit to stockphoto]
Adoiii..apa la malangnya nasibku hari ni.... x pasal2 kena batal plan pula.... bukan satu plan but berplan- plan..Ingatkan hari ni jalan sakan lagi....sedih.

Memang salah FA. Biasanya masuk dalam beg merah tapi serius x ingat tau di mana letak. Teringat peristiwa dua hari lalu.. masa tu FA mau p sekolah. Kelam kabut awal pagi terpaksa pindahkan barang2 dalam my car ke kereta satu lgi. Bila tarik beg merah tu.. x sedar tup2 jatuh berhamburan semua isi perut beg tu. FA kutip tp x sempat double check da kutip semua ke belum. Huarghhhh...adakah card holder tu jatuh sekali. Di luar rumah pula tu.... kalau la betul memang selamat da disapu orng yang lalu lalang...... 

Sekarang tengah pening..apa mau buat ni.. Hubby diam senyap di luar tu..Adoiii...

Wahai card holder di manakah anda berada???
FA versi lelaki... bukan mak nyah ok. sesaja hiburkan hati...
p/s:
Jika diberi peluang, FA mau rewind masa.. boleh ka? 
Itu la kata orang, sudah terhantuk baru tergadah..Padan mukaku..

2 comments:

Cekodok said...

waktu kelam kabut memang susaah nak jumpa.. amik masa sikit.. hehe... nti igt la tu mana letak...

Fantastic Ajane said...

@cekodok: heheh tq cekodok..smpi sekarang x jumpa la..:)