**Kepada Followers harap anda boleh meninggalkan link ke blog anda k**
**Ada yang follow tapi FA x dpt terjah balik sebab xda link la...sedihnya..**
****************************************************************
 Orang Sedang Godek2 Blog FA

Followers

Saturday, April 23, 2011

Fantastic Ajane Kena Tag

Tag kali ni dari seorang blogger yang sukakan warna biru..
Sapa lagi kalau bukan Shida seorang...hehhehe.
Selalu sembang dengan Shida juga walaupun baru setahun jagung kenal..
She's so nice dan peramah tau.
TQ tau Shida sebab sudi tag FA.

So jom layan soalan2 cepu emas..hhehehe

1. Adakah anda rasa HOT??
Sangatttt hot and spicy.
Sebab baru makan KFC hot and spicy percubaan pertama.
Selalu makan yang original only.
Fuhh.. berpeluh2 menahan pedas...
2. Upload wallpaper lappy/pc ?
Apa pendapat korang?

3. Cerita pasal gambar kat wall tu.
Suka kehijauan alam dan meowww...sangat2. 
Hehehe..



4. Bila kali terakhir anda makan ayam
Dua hari lepas[21.4.11]
Tu pun kawan sekolah belanja.
6. Apa yang anda wat selain menyelesaikan tag ini? 
Duduk menghadap lappy sambil dengar lagu.
7. Selain nama sendiri anda dipanggil apa?
Cikgu, FA, Ajane, Kakak, Baby Kecil
8. Tag 8 orang..rakan blogger
9. Siapakah no satu yg anda tag?
Dearest blogger friend to FA.
Pernah jumpa sekali masa premiere screening The Roomate
[Dapat tiket free dari Nuffnang masa tu]
10. Katakan sesuatu tentang no 5 yang anda tag
Ulan is a mother to a super cute daughter, Lila.
A Sarawakian dan sangat peramah.
Suka drop komen di entri FA ni. 
11. Orang ketiga yang ditag sedang berhubungan ngan sape?
Woit... ada juga soalan gini.. hehhehe.
To be honest x tau lagi..sbb baru sangat berkenalan dgn Aida ni.
Nti FA tanya la...
But she's so peramah dan suka froggie you..
12. Bagaimana dengan no 4?
Wen ni orang Sabah.
Sekarang menuntut di UPSI.
Suka kawan dengan dia sebab peramah...
Otak gila2 juga macam FA..hehhehe...

13. Pesanan buat no 6
Congrats on your new home. Best domain baru?
Hehhehe...
14. kata-kata cinta buat no 2
Aik buat Cha ni.
Kata2 cinta apanya kalau sesama perempuan.

Nanti FA kena cop lesss pula.
But anyways... Cha, sayang kamu.
Heheheh...
15. Berikan 5 perkara yang anda tahu tentang orang yg ditag di no 1
Aik no 1 lagi? yg no 7 dan 8?
heheheh.. bnyk songeh pula FA ni kan.
K la ikut ja..
She's Kamaryeah Tajuddin
Student MSU
Suka join aktiviti2 Nuffnang
Orang Selangor
She's penyayang...
16. Persamaan antara lembu & kambing
Dua2 haiwan
17. Perasaan ketika menjawab tag ini..
Rasa best...
18. Adakah anda tahu Rizman itu sengal
Erk..Rizman siapa aaa?
 19. Gay or Les
Gay...sebab kalau boleh memang mau happy2 selalu.
Gay bukan yang tutttt tu ok...
Fuh selesai..
Panjang juga kan... 

21 comments:

beaty said...

okey akan buat ni ya FA

.:|kamaryeah|:. said...

thaks FA sbb tag mar~

Arms said...

Meeeooow... adui, mana la mama dia tu... adaka kasi biar anak dia jalan-jalan saturang di rumput haaha.

Teratakindah said...

hmmm tomel la kucing tuu..rase mcm nak mkn jer...

SiTi HaJaR said...

jom join novesta 1st giveaway saya

http://lovedomanicqd.blogspot.com/2011/04/novesta-1st-giveaway.html

gussalim said...

Aku hanya sedikit mengerti bahasanya, meoww...meoww ... meoww... meoww....

AnnieMing said...

Cute itu kitty as your wallpaper moi ;-D

Fantastic Ajane said...

@beaty: heheh ok..

Fantastic Ajane said...

@kamaryeah: hehhe welcome dear...

Fantastic Ajane said...

@Arms: hehhehe..sa pun nda tau mana mama dia ni...:)

Fantastic Ajane said...

@teratakindah: wahahah... nak makan...glupp..:)

Fantastic Ajane said...

@siti hajar: ok dear..tq invite k..:)

Fantastic Ajane said...

@gussalim: hehhe sorry ya.. mendingan di translate aja ke bahasa indonesia.. hehhe percubaan cakap indonesia ni...

Fantastic Ajane said...

@Annieming: hehhe cute kan..sa suka betul tu... ngam tul lagi background dia hijau2..:)

Wen said...

adehhh hahaa ba buat juga sa ni.. tunggu sa bis paper last kio hehehe.. ada dead line teda kan? hehe

Shida Radzuan said...

hihi..FA nice wall lappy tuh loike!

Wanzi said...

hai FA... datang nak ambil projek ni... tima kasih tag wanzi...

Aida Omar said...

hahaha..soalan cepu mas btol lah
tak tahan part aida kena tu.
InsyaAllah nanti aida join..

Wanzi said...

baru siapakan tag tu
http://www.wanda2u.com/2011/04/tag-dari-seberang.html

fiezah91 said...

hehe..dah pernah buat dah tag ni dulu.. :)

uLan said...

baru nampak tagging dari FA... nnti uLan usahakan ya.. :-)

thank you FA....