**Kepada Followers harap anda boleh meninggalkan link ke blog anda k**
**Ada yang follow tapi FA x dpt terjah balik sebab xda link la...sedihnya..**
****************************************************************
 Orang Sedang Godek2 Blog FA

Followers

Wednesday, April 20, 2011

Fantastic Ajane Rasa Bersalah

Hi korang? 
Eh ada orang x di sini ni?

Semalam kan... dalam rancak2 chatting dan berbalas BWing dengan rakan2 bloggers..
Tiba2....

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

BLOG PAGES HANG!!!!

FA GODEK SANA, FA GODEK SINI..
KELUAR PULA SURAT CINTA MAYA


I was like..what??
Check connection..OK

Suggestion hubby... call center.

FA pun dengan muka monyok hati pedih menahan amarah, angkat phone tekan 100.
Tekan2.. last2 Cik Operator yang x pernah tidur tu kata..
"Anda mungkin akan mengalami sambungan internet terhad yang berpengkalan di Amerika Syarikat..bla.bla..bla... "

FA letak dan berpuas hati. 
Senangkan mau bagi FA ni puas hati. 

Tapi hubby lain pula ceritanya.
Dia terus talked to the operator yang in charge siap minta discount sebab TM x dapat provide 24 hour connection seperti yang dinyatakan dalam T&C.
Dalam hati FA.."Aik.. tadi dia relax. Ni lebih2 pula.."

So, that's bout it. 
Reason mengapa FA x dapat balas BWing korang.
Rugiii..sebab awal lagi.
Sudahnya FA rasa BERSALAH sangat.
Sorry la kawan2 x dapat balas kunjungan semalam...

p/s:
Can I just turn back the time?
Mimpi la kau FA...

18 comments:

echaRierie said...

alala sis..ndapa bha..
mlm ni bw lg r..
rajin btl sis bw bha..
sintiki lu..
hehehe~

hqfizulhqkim said...

ada breach of contract tu.he3

uLan said...

huhu last night pun uLan kena off awal sbb uLan guna internet prepaid on these season... hubby guna postpaid broadband uLan... and now tgh travelling.. kol 12 dah connection terminated... hua hua hua... sedihnya... lastly nasib baik catching traffic memenuhi syarat.. hahaha

fisa othman said...

hehehe dapat tak diskaun tu...:p

Nini Hartini said...

tak kena cmtu pun? FA guna line ape? streamyx?

Just said...

kalau sia pun panic oo!

HAZWAN17 said...

tak penah kena lagi problem macam ni

Fantastic Ajane said...

@echarierie: heheh tq .. bw yang termampu ja ba tu..:)

Nonie said...

sma la..mlm td nonie pun xdpt jgk...

rsa cm nk mrah je :)

Fantastic Ajane said...

@hqfizulhqkim: hehhehe sapa la yg violate contract tu..:)

Fantastic Ajane said...

@ulan:heheh ya ka.. yg penting traffic maintain kan..:) kdg2 brrier dari tenet ooo..:)

Fantastic Ajane said...

@fisa Othman: mana ada fisa..da abis cakap dgn operator tu hubby senyum2..saja ja..jahat...hehhe

Fantastic Ajane said...

@nini hartini: ye ke.. ni guna streamyx..td try lagi operator elektronik tu tetap cakap benda sama..:)

Fantastic Ajane said...

@just: ya ba sis.. tekejut sa ni..ingatkn virus serang sa punya lappy..doii...

Fantastic Ajane said...

@hazwan17: bagus la x kena hazwan.. panic dibuatny..heheheh

Fantastic Ajane said...

@Nonie: betul nonie? maksudny area2 kita la bemasalah kn...:)

Aida Omar said...

tapi line skrg mcm agak down je..
lagi-lagi pakai broadband.. :(

hubby plak yang tak puas hati..hehe

Ellen said...

Nda pa lah tu sis..yang penting tetap datang..kadang2 mesti ada masalah cam ni..hehe