**Kepada Followers harap anda boleh meninggalkan link ke blog anda k**
**Ada yang follow tapi FA x dpt terjah balik sebab xda link la...sedihnya..**
****************************************************************
 Orang Sedang Godek2 Blog FA

Followers

Wednesday, April 27, 2011

Boleh Fantastic Ajane Quit Blogging?

Hi kawan2...
Hi pengunjung2 sekalian...
Hi pengomen2 shoutbox...
Hi pengomen2 entri....
Hi silent readers....

Ada lagi yang FA x mention?
Harapan FA agar semuanya sihat2 belaka...
Semalam tried my best to do blogwalking as usual... Failed!!
Tried my best to visit all my entries' commenters..Failed as well!!!
Though ada juga beberapa yang lepas tapi yang sangkut lagi banyak.
Sudahnya FA tengok ja la...
Niat untuk meninggalkan pesan bahawa hari ni FA cuti separuh hari dari blogging pun terkubur camtu ja...

Rasa bersalah bila tengok kawan2 singgah komen entries n tinggalkan jejak tapi FA x boleh balas.
Thanks to my internet connection..you really served me..Yeah right!!!!
Sudah la FA blur pasal entri ni, connection pula suddenly buang tebiat...

Dek kerana rasa bersalah maka FA terfikir should i just quit blogging?
X adil bagi followers or anyone yang datang ke blog Pabila Seorang AKU Bercerita [PSAB] kalau tiada seorang AKU pun yang bercerita..you know what i mean?
I was kind of pissed off...
Huh...

Tapi bila fikir balik, FA love this blogging world.
Making friends here really made my days.
Sehari semalam x jumpa di alam maya pun FA da macam ayam berak kapur...
Lagikan selama2nya x blogging kan...
Boleh bayang x keadaan FA?
Lonely... and misisng you guys..
So, here I am now.. blogging as usual.
Walaupun entri boleh buat orang muntah hijau..ngeee

To all of you out there... millions sorry for not be able to drop by your blog as usual yesterday k...

p/s:
FA loves you all no matter what... 
Sayang selalu..


12 comments:

Arms said...

Ba jangan ko begitu ba... sia bagi pihak readers bilang sama ko bahawa kami ikhlas untuk singgah dan bagi comment-comment sini. Relax la...

Kami okaaaayy ja tu. Confirm.

shafmechy said...

xpe..kami sanggup tggu sampai internet FA elok..hehe

Aida Omar said...

jangan FA nanti aida rindu FA..
no..no..no..

AnnieMing said...

Samalah kita ni, sa pun baru2 ni busy betul. Comments di blog sa belum reply & blog lain pun sa belum lawat. So here I am, blogwalking. Cheers!

echaRierie said...

alala sis..
ndapa bha jua tue..
bkn sgja kn..
xmau lemah smgt ya sis..
hehe ;D

faralovexx said...

hehe,,i'm glad u've make the best decision...xbest laa kakak xde....huhuhu... :)

Wen said...

kak xpa ba... sa berkali2 tak balas orang.... huhu sebab bizi mau sikul huhu... pon masi tak mau quit blogging tapi sa faham jua tu kak....

.:|kamaryeah|:. said...

oh nooOOO~!!!
mana buleh macam ue FA~
walau apa pun yang menghalang FA on9~
kami semua ttp setia kunjung blog FA~

so no~!! x bole stop blogging~!!

Shida Radzuan said...

FA^^ jgn mengada la FA kite baru knal kot huhuhu...jgn ba!

Ellen said...

suspen plak ngan tajuk ni sis..apapun jangan fikir cam tu..teruskan...hehehe

nc said...

never stop blogging bah.. even though we do it once in a while..or every minute or every day.
kalau saya.. blogging adalah utk kepuasan diri sndri.. tak apa la tak ada readers..loyal followers.. or comments.
yg penting.. sa puasa hati bila dpt buat entri..in my own sweet time :)
never feel guilty for not being able to post anything in your blog :)
because sooner or later..u will :)

kan? :) have a nice day..

Just said...

jgn ko tensen2 sampai mo quit blogging! baru ja kita bekanal2 ni n blm ckup kanal lg. heheheh.. :D