**Kepada Followers harap anda boleh meninggalkan link ke blog anda k**
**Ada yang follow tapi FA x dpt terjah balik sebab xda link la...sedihnya..**
****************************************************************
 Orang Sedang Godek2 Blog FA

Followers

Friday, April 22, 2011

Lady Gaga Jatuh Atas Pentas

Oitt.... biar betul. 
Lagi cerita pasal Lady Gaga.
They said yang kedua dalam bulan ni ooo..
Ada kaitan dengan kisah bahu bertanduk tu?
Hehheheh.. xda la jangan buat spekulasi ok..FA saja2 tau...

X terbayang FA bila LG jatuh tu.
Terpijak jacket sendiri pula.
Ribuan orang menonton tu...
Mungkin ada rasa malu juga la kan.. but LG terus bangun dan buat persembahan seperti xda apa yang berlaku...
Ok a true profesional juga la kan...

Sila perhatikan gambar di bawah....
Oops: Lady Gaga tripped and fell on stage in Atlanta last night while performing Poker Face
Shame: This latest embarrassment is the second time the singer has fallen on stage this month
Unsteady: Gaga was singing and dancing when she stepped on her jacket, stumbled and then fell flat
Hitting hard: The singer had done several head rolls so maybe she had gotten dizzy
Caught on camera: Several videos of the fall were taken which showed Gaga from varying angles
Habit: Gaga had fallen off her burning piano in her towering heels during a performance in Houston on April 10

Sila la layan video yang berkaitan k...



Sumber: The Daily Mail

p/s:
Jatuh bagun sendiri....

13 comments:

maria_m0hamadiah said...

hahahaha~ amek~!

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

huu..dlm hati dia tu..mau malu...

Black_roses92 said...

haha..dia nk kasi jaket dia kt body guard dia kot.. tp tersilap langkah.. haha..klakar gak tgk cara dia jatuh tu

Teratakindah said...

hehe..padan muke....tapi cian jgk...

fendy said...

adoi ai.
bila dah terlampau high buat performance,memang dah xboleh control lagi. :p

Fantastic Ajane said...

@maria_m0hamadiah: hahha...

Fantastic Ajane said...

@C.M.A @ CikMoonAdnan: haha... betul tu..sama la mcm kita yg jatuh mmg rasa malu kan..

Fantastic Ajane said...

@ Black_roses92: heheheh... rasanya dia bukak di atas pentas tu then buan atas lantai... nasib x baik..hehe

Fantastic Ajane said...

@Teratakindah: hehhe ha ah kn.. cmna pun mmg kesian..hhehhe

Fantastic Ajane said...

@Fendy: hehehhe... excited myb dia ni kan..>:)

CIK TOM said...

xsuka la lady gaga...huhu...

faralovexx said...

hihi..akk mnat lady gaga ker?? :P
fara x mnat dyer...
emm,,tp kasian btol kt dyer kan..huhu

cik dokter said...

haahahaha trgelak trguling2 aku tgk..hahhahaa bodoh la lady gagak tue..pdn muka dia..tu la over sgt..nti lps ni mna thu ada video tnduk kat bahu dia patah pulak..mmg x kesian lnsung lah klo dia ni..