**Kepada Followers harap anda boleh meninggalkan link ke blog anda k**
**Ada yang follow tapi FA x dpt terjah balik sebab xda link la...sedihnya..**
****************************************************************
 Orang Sedang Godek2 Blog FA

Followers

Friday, April 15, 2011

Bantal Paling Cool

Wah.... macam2 kan tech sekarang..memang hebat. Technology memang memudahkan.Even yang paling details pun da difikirkan cmana mau buat supa memudahkan dan berguna kepada manusia. Check out beberapa bantal yang memang bagi FA pun sangat cool...hanya yang cool belaka...hehe..

Photobucket
MAu tisu..just tarik out from the pillow..hehhhe

Photobucket
Erkk..macam orangmati pula...

Photobucket
Batu paling lembut...

Photobucket
Bantal yang ada alarm...best juga..
p/s:
Cool kan...

19 comments:

Cik Su Life Cycle said...

cool nya.. hehe..

puanbee said...

best jugak bantal ada alarm tu kan :)

Niza Romli said...

isk! bestnya..mana nak dapat bantal ni FA. akk nak laaa!! hehe

blogtilldrop said...

very very cool

echaRierie said...

bantal yg 1st tu sesuai sgt ngn sa..
cpt flu..
hahaha~
cool bha ~

maria_m0hamadiah said...

haha.. cool yang macam orang mati tu.. i'm ur 555:)

Wen said...

mau bantal batu tu heheh

germaine said...

creative jg bantal.. tp smart la bantal yg mcm darah tu.. mo jg ni bli stu.. hehe

Fantastic Ajane said...

@Cik Su: heeh cool kan..ngee

Fantastic Ajane said...

@puanbee: betul tu kak... gerenti terus bangun hehhe..

Fantastic Ajane said...

@Niza Romli: heheheh.. Malaysia xda lagi kot kak..:)

Fantastic Ajane said...

@blogtilldrop: hehehe..indeed cool..:)

Fantastic Ajane said...

@echarierie: oo ko cepat flu ka echa.. hehhe ya la ngam tu..:)

Fantastic Ajane said...

@maria_m0hamadiah: hi tq folo k..:) haha... mcm real kan sis..

Fantastic Ajane said...

@wen: sa kalu blh mau semua..wahahah tamakkk..

Fantastic Ajane said...

@germaine: hehehhe.. kalau ada jual sa pun mau juga..:) buat sendiri j la..

Ellen said...

duina..sa macam nda sanggup beli bantal yang macam orang mati tu..buat takut ja sis..silap2 mimpi membunuh atau kena bunuh ja...hahaaaa...apapun yang lain tu cool la..hehe

Wen said...

hahah mana bleh tamak kak... kena slow2 hehehe

kakngah said...

nak bantal batu tu la.
kalau bengang.. senang aku nak pelangkung ngan 'batu' tu.. hahahaha!!!